Sølvfisk bekæmpelse - autoriseret skadedyrsbekæmper

Vrimler det med sølvfisk på badeværelsesgulvet? Vi er klar til at hjælpe dig af med disse små lyssky skadedyr, og vi sørger for, at de ikke kommer igen!Akut brug for vores hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og jeg underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr, og produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Farer der sølvfisk henover dit badeværelsesgulv?

Sølvfisk er små, vingefrie insekter, der findes i hele verden, ofte i boliger. De menes at være et af de ældste insekter i historien. Sølvfisken, eller sølvkræet, har eksisteret i 400 millioner år, hvilket er i alt 100 millioner år før eksistensen af dinosaurer. Selv om sølvfisken er ufarlig for mennesker, kan de skade mange stivelsesholdige materialer og genstande i hjemmet.

Sølvfisk kan være irriterende, fordi de formerer sig lyn hurtigt. Sølvfisk ødelægger bl.a. husholdningsartikler, som folk ikke ofte ser på eller tænker på. De kan også finde på at spise dine bøger i bogreolen! Du kan heller ikke være sikker på, at dine trøjer i skabet går fri af disse små banditter.

Den bedste måde at undgå et problem med sølvfisk er gennem forebyggelse. Har du mange sølvfisk i hjemmet, kan dette skyldes fugtproblemer. Luft derfor altid grundigt ud, f.eks. efter et bad, eller efter madlavning, hvor der dannes fugt. Vær omhyggelig med rengøring, og brug ikke sæbe på gulvet, for det lever sølvfisken også af! Generelt er grundig støvsugning i revner og sprækker den mest effektive måde at undgå sølvfisk.

Sådan genkender du sølvfisk

Sølvfisk er slanke og små. De har et bredt hoved og mave, samt en smal, spids bagende. De er sølvgrå, ofte skinnende og har seks ben, hvilket giver dem et skrøbeligt og delikat udseende. De fleste mennesker genkender sølvfisk ved deres antenner og karakteristiske sølvfarve. Kropslængden på en voksen sølvfisk er omkring en centimeter, og afhængig af dens levested, kan den faktiskk blive op til 8 år gammel.

Der findes sølvfisk de fleste steder på jordkloden, og insekterne er vel nogle af de mindst skadelige skadedyr, vi har.

Sølvfisk er sandsynligvis navngivet efter formen og smidigheden i deres krop, hvilket giver dem et fiskelignende udseende. Generelt har sølvfisk en flad krop, der let kan skjules under bøger og stabler af rod.

Hvor findes sølvfisk?

Sølvfisk findes overalt i Danmark, og anses ikke umiddelbart som et skadedyr, men det er de! Sølvfisk findes oftest på mørke og fugtige steder. Inde i et hjem findes sølvfisk i kældre, badeværelser, loftsrum, garager og køkkener. Fugtigt tøj og papir tiltrækker sølvfisk, så de findes ofte i hjem med meget rod, stivelsesholdige materialer og / eller bøger.

Udenfor lever de under træer og bark, og i og omkring døde blade. Hvis du flytter en sten eller en mursten i din have, afsløres der osgå her sandsynligvis sølvfisk. De foretrækker steder med høj luftfugtighed, fordi deres yngel trives i fugtige områder.

Som andre insekter går sølvfisk hen, hvor deres fødekilde kan findes. Derfor kan der nogle gange findes sølvfisk i uåbnede madpakker, nogle gange i badekar, hvor de er faldet i og ikke kan komme op. En husejer, der får øje på en sølvfisk et par steder i hjemmet, har ikke nødvendigvis en angreb. Imidlertid har samme husejer, der ser sølvfisk regelmæssigt, et problem, der skal løses straks af en skadedyrsbekæmper.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne sølvfisken selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er ...

Hvordan fjernede du sølvfisken?

Du kan risikere at udsætte husdyr for fare og vi har hørt ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den ...

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi også bedre forstå ...

Har du problemer med sølvfisk?

Vi hjælper dig af med sølvfiskene, og forebygger de kommer igen!

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Sådan genkender du sølvfisk

Sølvfisk er små, vingefrie insekter, der findes i hele USA, ofte i boliger. De menes at være et af de ældste insekter i eksistensen. Disse små kryb har eksisteret i 400 millioner år, hvilket er i alt 100 millioner år før eksistensen af ​​dinosaurer. Selv om sølvfisken er ufarligt for mennesker, kan de skade mange stivelsesholdige materialer og genstande i hjemmet. At lære at forebygge og slippe af med sølvfisk, er vigtig information for alle husejere. Grundig rengøring og udluftning er et godt skridt på vejen til fjernelse af dyrene. De er dygtige til at gemme sig i sprækker, i små hulrum og i sågar din bogreol! 

 

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse