60 62 76 76

Vi fjerner rotter, hurtigt, effektivt og skånsomt.

Bestil besøg af skadedyrsbekæmper med rottehund til rottesporing- og sikring

Har du fået problemer med rotter, skal du i første omgang kontakte kommunen, som er forpligtet til at løse problemet.

Hos Mk Skadedyr kan du bestille en rottehund til løsning af opgaven, og vi kommer ud og hjælper dig med rottesporing og rottesikring. Vi har stor erfaring på området.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

BESTIL EN ROTTEHUND HOS OS

Hos Mk Skadedyr kan du bestille en rottehund til løsning af dit rotte-problem. Vi har specialiseret os indenfor rottehunde til bekæmpelse af rotter. Rottehunden er en effektiv rottefanger, idet den kan komme ind i snævre, smalle gange, og drille rotterne. Rottehunden kan altså komme ind alle de steder, vi som mennesker ikke har mulighed for at komme. Hunden jager rotterne ud af deres rottereder, og det giver os, som skadedyrsbekæmpere, mulighed for at fange rotterne. Rottehunden har en veludviklet lugtesans, og kan derfor spore rotterne, både indedørs og udendørs. Fanger rottehunden en rotte, afliver hunden rotten effektivt. Den finder også døde rotter, så disse kan blive fjernet. En rottehund bruges også i forbindelse med uddrivelse af ræve, og tillige er den en effektiv egern-jager. Så alt i alt er en rottehund en meget miljøvenlig skadedyrsbekæmper.

HVAD ER EN ROTTEHUND?

En rottehund er først og fremmest en fantastisk familie hund. Rottehunden har et livligt temperament, og den er utroligt lærenem. Den skal aktiveres meget, og den er både livlig og vagtsom. Hunden giver sin familie utroligt meget kærlighed, og den knytter stærke bånd til familiens medlemmer. Til gengæld er den meget agtpågivende overfor fremmede, men altså ikke aggressiv. Rottehunden er en fin, slank og adræt lille hund, med de smukkeste store øjne og sine flagermus-lignende ører. Man skal dog som hundeejer være opmærksom på, at hunden er lidt skrøbelig i sin udviklingsfase. Dens tynde ben kan let brække, så man skal ikke lade den løbe på trapper, eller hoppe op af sig selv i sofaen. Som fuldvoksen hund er den mere solid, men man skal stadig tage hensyn.

Det kan være fristende at bære dette lille skønne dyr i sine arme, men man skal huske på, at hunden nyder at være aktiv og løbe rundt. Den elsker at gå lange ture.

Hunden stammer oprindeligt fra Tjekkiet, hvor den tilhørte de tjekkiske adelsfamilier. Man kan altså kalde rottehunden for “royal”, ligeså vel som loyal. Rottehunden anses for at være verdens mindste hunderace, og forveksles ofte med chihuahua’en. Der er dog stor forskel på de to hunderacer, da rottehunden sjældent gør. Rottehunden er ikke særligt kendt i Danmark, og først i 2013 kunne man registrere sin rottehund i Dansk Kennelklub’s X-register.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du skal IKKE prøve at fjerne rotterne selv. Husk, du skal altid kontakte din kommune, hvis du observerer rotter i dit nærmiljø. Reagerer kommunen ikke hurtigt nok, så kommer Mk Skadedyr dig til undsætning.

Vi bruger bl.a. en gift der er specieldesignet til at bekæmpe rotter. Desuden benytter vi vores rottehunde, som er meget dygtige rotte-fængere.

I tilfældet rotter er den mest humane og mljøvenlige løsning at bestille en rottehund hos os. Hunden er meget dygtig til atlokalisere rotterne, også de døde. Den er lynhurtig til at få indfanget skadedyrene, og selv slå dem ihjel, får den muligheden.

Vores priser varierer alt efter problemets omfang. Er der tale om en større opgave, kommer vi ud og beser problemerne for derigennem at give dig den rigtige pris.

Miljøvenlig og effektiv skægkræsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skrægkræ allerede i dag

Skrægkræ kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.