60 62 76 76

Få hjælp mod karkelakker fra en autoriseret skadedyrsbekæmper.

Vi fjerner karkelakker - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret karkelak bekæmpelse

Oplever du problemer med kakerlakker? Så kan vi hjælpe dig af med disse uvelkomne gæster. Kakerlakker yngler med lynets hast, og inden længe, kan de være overalt i din bolig. Vi bekæmper disse skadedyr giftfrit, og forebygger, at de kommer igen

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

KAKERLAKKER

Kakerlakker er blandt de mest almindelige skadedyr i mange hjem, forretninger og restauranter. De elsker varme og fugtige steder, og derfor er de hyppige gæster i restauranters køkken og i bagerier. Om natten søger de efter mad i køkkener, opbevaringssteder for mad, skraldespande, afløb og kloak. De betragtes som skadedyr, da de invaderer vores madvarer. Nogle mennesker kan blive allergiske over for kakerlakker efter hyppig eksponering. Kakerlakker kan undertiden spille en rolle som bærere af tarmsygdomme, såsom diarré, dysenteri, tyfusfeber og kolera.

Ud over de sundhedsmæssige bekymringer ved at have kakerlakker i dit hjem, burde en bekymring også være, den fart de yngler i. Kakerlakkerne lægger ca. 40 æg på 3-4 måneder. Hvis lysene tændes i et inficeret køkken om natten, løber kakerlakker fra tallerkener, redskaber, arbejdsflader og gulvet mod ly. Derfor er det meget vigtigt at bekæmpe de små skadedyr straks, og sikre en grundig rengøring efterfølgende. Du bør derudover også sørge for at opbevare dine madvarer i tætsluttende, lukkede beholdere, så kakerlakker og andre skadedyr ikke har adgang til dem. Hvis du er i tvivl om, der har været kakerlakker i dine madvarer, bør du kassere disse.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er generelt set ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Du kan desuden risikere at udsætte husdyr for fare og vi har hørt flere beretninger om mennesker der går med kronisk hovedpine, efter at der er blevet doseret for meget gift mod et skadedyr. Og det værste er at det ikke altid virker. Hvis du giver myrer for meget gift, så dør de før de når tilbage til dronningen, og dermed er man ikke sluppet af med skadedyret.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling som kan løse problemet.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling som kan løse problemet.

Kontakt os gerne for en pris, så vi i dialog med dig bedre kan forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv kakerlakbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod kakerlakker allerede i dag

Kakerlakker kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.