60 62 76 76

MK Skadedyr bekæmper fluer for private og erhverv i Københavnområdet og Nordsjælland

Vi fjerner fluer - hurtigt, effektivt og skånsomt

Bekæmpelse af fluer

Har du problemer med fluer eller bananfluer i og omkring dine madvarer? Oplever du en livlig trafik i dit køkken og i dine køkkenskabe af disse små irriterende flyvere, og vil du gerne slippe af med dem straks? Så er du kommet til det rette sted. Vi kommer og bekæmper fluerne, og sørger for, at de ikke kommer igen.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

LIDT OM BANANFLUER

Hvis du har set små sorte fluer i dit køkken, er det sandsynligvis bananfluer. Disse insekter kan være et problem året rundt, men er især almindelige i sensommeren / efteråret, fordi de tiltrækkes af modnet eller gærende frugter og grøntsager.

Fluerne tiltrækkes også af rådnende bananer, kartofler, løg og andre ikke-kølesvarer, der er købt i købmandsforretningen. Kort sagt, de tiltrækkes af alt spiseligt.

Bananfluens reproduktion er enorm. Får de muligheden, vil de lægge omkring 500 æg om ugen. Hele livscyklussen fra æg til voksen kan afsluttes på cirka en uge.

Fluerne er primært til irritation for os mennesker. De har imidlertid også potentialet til at forurene mad med bakterier, men det er sjældent

Forebyggelse

Den bedste måde at undgå problemer med bananfluer er at fjerne tiltrækningskilderne. Frugt og grønt, der er modnet, skal spises, kasseres eller nedkøles. Knækkede eller beskadigede dele af frugt og grøntsager skal skæres væk og kasseres.

Vinduer og døre skal være udstyret med tætsiddende (16 mesh) skærme for at forhindre voksne fluer i at komme indendørs.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men har du rigtigt mange, så er det generelt set, ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling som kan løse problemet.

Kontakt os gerne for en pris. Så kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv fluebekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod fluer allerede i dag

Fluer kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.