60 62 76 76

Professionel klanner bekæmpelse.

Vi fjerner klanner - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret bekæmpelse af klanner

Har du fået problemer med klanner i din bolig? Så bare rolig, vi hjælper dig af med denne lille bille, og sørger for, at de ikke kommer igen. Klannere er ikke vilde med rene overflader, så en ordentlig rengøring og en effektiv sprøjtning, det er nogle af vores arbejdsmetoder.

Kontakt os og få hjælp - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

HER ER LIDT INFORMATION OM KLANNER

Klannere er en bille, der hører til insektfamilien. Klannere lever i naturen af bl.a. fjerrester og andet affald fra fuglereder. Indendørs lever klannere af gamle madrester. Hvis du har mange klannere i din bolig, kan dette indikere en død mus eller rotte under gulvet eller på loftet.

Klannerne kan også betragtes som nyttige dyr, f.eks. nedbryder de organiske materialer og æder ådsler.

Udendørs lever billerne på dyrerester som døde gnavere, gamle hvepsebo og fuglerester, og herfra kommer øgenavnet “naturens affaldsmænd”.

Sådan ser klannere ud

En voksen klan er 7 – 9 mm lang. Det kan let genkendes med sin sorte krop med et gråt krydsbånd på tværs af vingerne. På tværs af båndet har klannen seks sorte prikker.

Klannen ses ofte i køkkenet, hvor den kan angribe dine madvarer, såsom skinke, pølser og ost. Billen er heller ikke bleg for at spise dit knækbrød. Klannerne kan både som larver og voksne skabe ravage, men det er hovedsageligt larverne, der forårsager skader på din mad.

I særlige tilfælde kan larverne grave sig ind i træværk eller andet materiale. Klannerne kan også dukke op i kælderen og på loftet, hvor de f.eks. lever af døde mus.

Sådan forhindrer du et klanner angreb

En god måde at forhindre invasionen af klannerne på, er et rent køkken, så der ikke forekommer rester af mad på køkkenbordet. Støvsug regelmæssigt, også ind i revnerne, så man får fat i brødkrummerne. Dyrefoder bør opbevares i tætte containere.

Klannerne kan flyve, og de kan godt lide at komme ind i huset på de varme sommerdage, så derfor kan det være en fordel at have et net foran vinduer og døre.

Ud over de sundhedsmæssige bekymringer ved at have klanner i dit hjem, kan de ogå være ret ødelæggende. De kan finde på at angribe dit tøj, og sågar gå i dine papirer. Du kan også risikere at finde dem i din seng!

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er generelt set ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og det kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme og miljøbevidste behandling, som løser problemet.

Kontakt os gerne for en pris, så vi i dialog med dig bedre kan forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv bekæmpelse af klanner der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod klanner allerede i dag

Klanner kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.