60 62 76 76

Vi fjerner skadedyr - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Skadedyrsbekæmpelse og -sikring til erhverv

Hos Mk Skadedyr hjælper vi mange forskellige erhverv med at få sikret imod alle former for skadedyr, og vi hjælper selvfølgelig også dig! F.eks. kan vi sikre restauranten mod besøg af mus og rotter, bekæmpe myrer og kakerlakker i kantinen, hjælpe bageren af med bier og hvepse, og assistere hotellet ved et problem med væggelus.

Desuden har vi også stor viden og erfaring til at klare sikringen mod skadedyr på større fødevarevirksomheder. Der er ingen opgave der er for lille eller for stor for os.

Vores store erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse gør, at vi kan sikre alle typer af virksomheder, store som små. Vi er meget grundige i vores analyse af bygninger og udendørs arealer, aå vi på den måde får lavet vores sikringer de steder, hvor der er behov for det. Ved f.eks. rotte-bekæmpelse kan vi opsætte elekroniske fælder, som bliver overvåget 24/7. Dette sikrer, at vi fjerner skadedyrene hurtigt og effektivt. Alt dette klares ved et besøg af Mk Skadedyr, hvor bygninger og udenoms arealer kortlægges.

Så kontakt os derfor allerede i dag på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt indenfor 48 timer, med et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

Erfaren og pålidelig skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr, Martin og hans team, har over 15 års erfaring i bekæmpelse af skadedyr. Blandt vores kunder som får lavet skadedyrssikring finder man alle erhverv, både store og små. En skadedyrssikring gør også hverdagen nemmere for de erhvervsdrivende. Der er altid styr på hygiejnen, og dette er en tryghed i forhold til egenkontrolsystemet og Fødevarestyrelsen. Der er f.eks. ingen bager der ønsker kakerlakker i sin bolledej, og ingen restauratør, der ønsker dårlig omtale på grund af rotter! Mk Skadedyr hjælper med at bekæmpe skadedyr og sikre mod yderligere indtrængning af dem, og dette vil med garanti gøre din hverdag lettere, når du ved, at du ikke har fået uventet besøg af skadedyr.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I få tilfælde, ja det kan du gpdt, men det mest humane og miljøbevidste valg er, at kontakte os. Vi hjælper dig af med skadedyrene, og etablerer sikringer, der gør, at skadedyrene ikke kommer igen. Desuden bruger vi giftfri metoder, og bl.a. elektroniske fælder til indfangning af f. eks. rotter.

 

Vi bruger forskellige metoder, alt efter hvilket skadedyr der er tale om. Ved bekæmpelse af f.eks. rotter bruger vi elektroniske fælder, som slår dyret ihjel med det samme. Ved væggelus bruger vi damp til uddrivelse af disse små vampyrer.

I forbindelse med skadedyrssikring skal man vælge Mk Skadedyr, der har mange års erfaring indenfor dette område. Vi ved hvordan man griber tingene an, og hvordan man tackler skadedyrene på en human og miljøbevidst måde. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling og metode til at løse problemet.

Prisen varierer, alt efter omfang og størrelse af dit erhverv og tilhørende lokaler, bygninger og udendørs arealer. Kontakt os derfor på 6062 7676, så laver vi en aftale om besigtigelse af området. Beesigtigelsen vil give os fuldt overblik, og udfra dette, give dig en fast og yderst rimelig pris.

 

Miljøvenlig og effektiv skadedyrsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skadedyr allerede i dag

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.