60 62 76 76

Vi fjerner skånsomt duer for private og erhverv i Københavnområdet og Nordsjælland

Vi fjerner due - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Bekæmpelse af duer

Vi har stor erfaring med indfangning af duer. Vi bruger bla.a fuglesluser til indfangningen. Vores erfaring siger os, at indfangning af duer ofte er den bedste løsning, da dette løser problemet permanent.

Kontakt os uforpligtende, så finder vi en skræddersyet løsning der passer til jeres behov og ønsker.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

Kurren udenfor soveværelsesvinduet?

Vi kender alle til den ballade, duer kan lave. Et er, at de larmer, men de sviner også noget så forfærdeligt. Dyrenes reder kan f.eks. forårsage stoppede nedløbsrør, og de kan tilsvine dit vasketøj. 

Duer varierer i størrelse, en tyrkerdue er på størrelse med f.eks. en lærke, og den mest almindelige due herhjemme, ringduen, kan blive på størrelse med en høne. Duernes sang kaldes for kurren. Dyrene lægger normalt mellem 1 og 3 æg pr. kuld, svarende til ca. 9 unger om året. Duer bruges ofte som kommunikationsmiddel, og de bliver også ofte brugt som fredssymbol. Duen er dog langtfra fredelig, specielt ikke overfor sine egne artsfæller. Duerne er sundhedsskadelige for os mennesker, faktisk er de ligeså farlige som rotter. Deres ekskrementer er fulde af bakterier, som kan smitte os mennesker. Sygdomme som allergi, salmonella og menigitis er de hyppigste vi får fra duer. Det er dog sjældent dette sker. Derudover er duers afføring tillige så syreholdig, at den kan ødelægge murværk og lakken på vores biler. 

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Det er bestemt ikke nogen god ide. Duer er intelligente dyr, og ikke særligt bange for mennesker. Vores metoder til due-bekæmpelse er effektive pg humane.

Vi bruger bl.a. fuglesluser til at indfange fuglene, da denne metode er mest human. Vi kan også montere duepigge eller duenet på f.eks. altaner. Sammen finder vi naturligvis altid den bedste løsning, der stemmer overens med vores kunders ønsker.

Vi har det nødvendige udstyr der skal bruges, og de nødvendige komptencer til at indfange dyret

Kontakt os gerne, og lad os få en snak. Så kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet, for at kunne give en specifik pris.

Miljøvenlig og effektiv skægkræsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skrægkræ allerede i dag

Duer kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.