60 62 76 76

MK Skadedyr bekæmper muldvarpe for private og erhverv i Københavnområdet og Nordsjælland

Vi fjerner muldvarper - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Muldvarpe bekæmpelse af autoriseret skadedyrsbekæmper

Begynder din have pludselig at ligne et månelandskab? Så kan det sagtens være muldvarpen, der graver! Dette hurtigt-gravende lille skadedyr kan være en stor gene for bl.a. havefolk. Kontakt os og få et uforpligtende og gratis tilbud på bekæmpelse af muldvarpen.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

ER MULDVARPEN SKADELIG?

Du er ikke i tvivl, hvis du har besøg af muldvarpe

Muldvarpen er ikke sundhedsskadelig, men til gengæld er den virkelig irriterende, at have i f.eks. græsplænen. Selvom muldvarpens gravearbejde er godt for jordkvaliteten, kan dens op til 200 meter lange gange hurtigt få en flot græsplæne til at ligne en bulet hat. Denne lille gravemaskine kan faktisk grave op til 6 m i timen! Derfor vil mange gerne komme en muldvarp i haven til livs.

Muldvarpen udgør ingen sundhedsfare

Dette insektædende dyr er fredsommeligt, og de gavner faktisk dit jordmiljø. De sørger for ventilation omkring trærødderne, og de spiser bl.a. snegle og andre små kryb i stor stil. Dens tunneller er alletiders til at fange føde i, da dyret har en veludviklet lugtesans.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men det er generelt set ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Ved brug af gift kan du risikere at udsætte både mennesker og husdyr for fare. Lad Mk Skadedyr hjælpe dig af med skadedyrene på en human måde. Hvis du f.eks. giver myrer for meget gift, så dør de før de når tilbage til dronningen, og dermed er man ikke sluppet af med skadedyret.

 
Vi skadedyrsbekæmpere har en stor viden og en kæmpe erfaring i skadedyr, og bekæmpelse af dem. Hos Mk Skadedyr bestræber vi os altid på at bruge den mest skånsomme og gift-fri behandling til at løse problemet.

Priserne varierer alt efter omfang og mængde af skadedyr, så kontakt os gerne for en pris. Så kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv bekæmpelse af muldvarpe der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod muldvarper allerede i dag

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.