60 62 76 76

Få bekæmpet myrer af en autoriseret skadedyrsbekæmper

Vi fjerner myrer - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Få fjernet myrer af autoriseret skadedyrsbekæmper

Er dine havefliser begyndt at ligge ujævnt? Så er myrerne på spil! Hvis du har myrer overalt, både indendørs og udendørs, og ønsker du at slippe af med dem en gang for alle, er du kommet til det rette sted.

Hvis du har myrer overalt, både indendørs og udendørs, og ønsker du at slippe af med dem en gang for alle, er du kommet til det rette sted..

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

HVAD LAVER MYRER I MIT HUS?

Myrer er en del af naturens rengøringspersonale: De finder effektivt madrester og fjerner det. Problemet er, at vi mennesker undertiden ikke ønsker deres hjælp!

Du har sikkert bemærket, at myrer mere ofte kommer på besøg indendørs om sommeren – dette skyldes hovedsageligt, at de fleste insekter er mere aktive i de varmere måneder.

Myrer kommer lejlighedsvis ind på jagt efter vand, især i tørre perioder. I dette tilfælde kan du se dem i badeværelser eller andre fugtige dele af huset.

Kraftig regn kan også forårsage, at myrereder oversvømmer og tvinger dem til at flytte til nærliggende bygninger, f.eks. dit hus.

Myrer er ikke kun til irritation i hobe-tal, men de kan faktisk også være nytte-dyr. De finder og fjerner effektivt tabt mad på f.eks. gulvet.  Problemet er, at vi mennesker undertiden ikke ønsker deres hjælp, specielt ikke når der er myrer overalt!

Du har sandsynligvis bemærket, at myrer optræder oftere indendørs om sommeren – dette skyldes hovedsageligt, at de fleste insekter er mere aktive i de varme måneder. 

Myrer kommer lejlighedsvis ind på jagt efter vand, især i tørre perioder. I dette tilfælde kan du se dem i badeværelser eller andre fugtige dele af huset. 

Kraftig regn kan også forårsage, at myrereder oversvømmer og tvinger dem til at flytte til nærliggende bygninger og finde læ, f.eks. ind i dit hus. Og her har vi så problemet. Myrer overalt……og man kan hurtigt købe sig fattig i myrelokke dåser. Kanel og peber kan man også strø omkring myretuen, men det er ikke særligt effektivt. Så derfor skal du kontakte Mk Skadedyr, vi løser problemerne med myrer for dig!

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er generelt set ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Du kan risikere at udsætte husdyr for fare og vi har hørt flere beretninger om mennesker der går med kronisk hovedpine, efter at der er blevet doseret for meget gift mod et skadedyr. Og det værste er at det ikke altid virker. Hvis du giver myrer for meget gift, så dør de før de når tilbage til dronningen, og dermed er man ikke sluppet af med skadedyret.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling, som kan løse problemet.

Kontakt os gerne for en pris, og denne dialog gør, at vi bedre kan forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv myrebekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod myrer allerede i dag

Myrer kan være irriterende – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.