Vi fjerner skægkræ, hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret skægkræ bekæmpelse

Et lille problem kan hurtigt blive stort. Èt skægkræ kan formere sig til 200 på et år.
Så jo hurtigere du griber ind, desto billigere bliver det for dig, at få løst problemet.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

HVAD ER ET SKÆGKRÆ?

Denne invasive art minder meget om sølvfisk, men er en anelse større, ca. 2 cm lange. Det lille insekt er en fætter til den kendte sølvfisk, vi ofte ser pile rundt i badeværelset og andre fugtige steder i vores bolig. Skægkræ er dog anderledes – og de kan forvolde stor skade.

Modsat sølvfisk kan skægkræ optræde i et kæmpe antal i hele vores bolig, og de trives rigtig godt dér, hvor vi plejer at opholde os. De er f.eks. glade for soveværelser og stuer, og altså ikke kun vådrum. Desværre kan de skæggede kryb derfor også finde vej til din seng, og det er jo ikke særligt behageligt at finde dem her..

Skægkræ medfører ikke nogen direkte sundhedsfare, og de gør ikke skade på din bolig. Det største problem ved dem er, at de er der! Det er for eksempel ikke sjovt at tage en bog ned fra reolen, og opdage at kapitel 8-13 mangler!

Det er ikke nemt at beskytte sig mod disse kryb. Selvom de fuldvoksne insekter er lette at få øje på, er de unge skægkræ meget mindre og ikke så nemme at spotte. Skægkræet kommer ind i dit hjem sammen med alle slags varer, f.eks. med postpakker som bestilles over nettet, i emballage på møbler og de rejser gerne med hjem i feriekufferten.

Man ved ikke, hvorfor skægkræene har spredt sig så hurtigt i Danmark. Én af grundende kan muligvis være, at insekterne lever om natten, er gode til at skjule sig og derfor lever i fred. En anden grund kan være, at de til forveksling ligner sølvfisk, og at vi derfor ikke lægger mærke til dem, før der er for mange af dem i vores hjem. Selvfølgelig spiller vores store rejselyst overalt i verden også en rolle.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Generelt set, er det dog ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Vi tager altid udgangspunkt i den nyeste viden indenfor området, og hvis man ikke helt har styr på hvad man laver, kan kan man risikere at udsætte både mennesker og husdyr for fare. Vi desinficerer dit hjem med gift-fri midler, og derefter er en grundig rengøring meget vigtig. Disse foranstaltninger forhindrer besøg af skægkræ.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste når det gælder bekæmpelse af skægkræ. Hos Mk Skadedyr bestræber vi os altid på at bruge den mest skånsomme behandling, til at kan løse problemet.

Hos os betaler man pr. behandling. Prisen varierer alt efter hvor stor boligen er. Kontakt os, så taler vi om omfanget af skrægkræ i din bolig, og så fastslår vi en pris. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet, for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv skægkræsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skrægkræ allerede i dag

Skrægkræ kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.