60 62 76 76

Få bekæmpet møl, af en autoriseret skadedyrsbekæmper.

Vi fjerner møl - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret møl bekæmpelse

Er der pludselig små uforklarlige huller i din uldtrøje? Så kan du have møl. Møl formerer sig hurtigt, og de gnaver både i dine tekstiler, i dine bøger på bogreolen og i dine køkkenskuffer. Du kan bl.a. genkende møl på at deres larver kravler op til loftet.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende! Vi bekæmper dine møl på en professionel og giftfri måde, og sørger for, at de ikke kommer igen.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

MØL ER SMÅ OG EFFEKTIVE SKADEDYR

Møl er små vingede insekter, der er næsten gennemsigtige. De fleste møl, der findes indendørs, har en lidt kedelig grå farve og er under 2 cm lange. Det er larverne, der forvolder problemerne i klædeskabet. De borer små huller i tøjet, og klækker så derfra. I Danmark findes både klædemøl og frømøl, sidstnævnte går i vores madvarer. Når laverne klækker, søger de altid op ad, så når du gør rent, så sørg for, at komme godt ind i sprækker og i overgangen fra væg til loft. En grundig og effektiv rengøring af klædeskabe er et godt middel til at holde møllene væk, når Mk Skadedyr har været på besøg og bekæmpet dem. Tøj der ikke bruge så ofte skal pakkes forsvarligt i tætsluttende poser, da dette også holder møllene væk.

Møl er ikke farlige for os mennesker og de udgør ingen sundhedsskade, men de kan være et ubehageligt bekendtskab. Der er jo ingen af os, der ønsker små huller i vores fine uldtøj, at vores ægte tæpper bliver “spist”, eller at vi ser os nødsaget til at smide alle vores tør-varer i køkkenet ud.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er generelt set ikke noget der anbefales. Der kan sagtens indkøbes diverse insektmidler, men man skal huske på, at behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Vi bruger et effektivt og miljørigtigt middel til bekæmpelse af møl. Vi kan både sprøjte eller dampe møllene i vores bekæmpelse.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling som kan løse problemet.

Kontakt os gerne for en pris. Så kan vi bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv mølbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod møl allerede i dag

Møl kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.