60 62 76 76

Slip af med mus. Kontakt MK Skadedyr. Vi er autoriseret

Vi fjerner mus - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret skadedyrbekæmpelse af mus

Pusler det i dine køkkenskabe, eller ligger fliserne udenfor lidt ujævnt? Så er musene på spil, og har du ingen kat, så kommer vi og tilbyder dig en giftfri bekæmpelse af musene!

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

HUSMUS

Husmusen er en lille, men uvelkommen gæst i vores hjem. Den bygger reder i isoleringen på loftet, og den holder også til under gulvbrædderne.

Musen kan også invadere dine køkkenskabe, og gå i dine tørvarer. Musens ekskrementer er bakteriefyldte, og dermed kan musen være sundhedsskadelig for os mennesker. Desuden opstår der en væmmelig, lidt sødlig lugt i dit hjem, hvis musene er flyttet ind.

Har du fået besøg af musene, skal vi nok hjælpe dig af med dem igen. Vi har stor erfaring i bekæmpelse af mus, og vi kommer dig hurtigt til undsætning. Den mest effektive metode til indfangning af mus, er de elektroniske fælder vi opsætter. Disse fælder kan også overvåges, så man får besked, når en mus er gået i fælden. Mus er ikke dumme dyr, så de finder nemt ind i din bolig. Det du selv kan gøre, er at sikre, at dine døre og vinduer er tætte og uden huller. Musene behøver bare et lille hul, og så er de inde i din bolig. Musene kan lave masser af ballade i dit hjem, først de er kommet ind.

De gnaver bl.a. i elektriske ledninger, og kan forårsage stor skade derved. Vi kan hjælpe dig ved bl.a. at opsætte smækfælder rundt omkring i dit hus. Vi kan desuden lægge små giftdepoter udenfor dit hus, lige der hvor musene kommer ind. Gift indendørs i dit hjem er ikke smart, hvis musene så ligger og dør under parketgulvet.

Det kan forårsage flere besøg af andre skadedyr, som spiser de døde mus. Her tænker vi bl.a. på rotter, husmår og lignende dyr.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du skal IKKE prøve at fjerne musene selv. Mk Skadedyr bekæmper mus ved hjælp af bl.a. elektroniske fælder, og vi bruger meget sjældent gift. Den bedste og mest humane metode er helt klart fælder.

I tilfælde med besøg af mus, er den bedste løsning natuligvis altid at ringe efter os. Vores store erfaring indenfor skadedyr er værd at benytte sig af. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling til løsning af problemet, og vi bruger yderst sjældent gift.

Priserne varierer, så kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv musebekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod mus allerede i dag

Mus kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.