60 62 76 76

Vi fjerner skadedyr - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Forebyggende skadedyrssikring til boligforeninger

I boligforeninger er det udlejer der står for sikring mod skadedyr, og der er penge at spare, hvis man etablerer forebyggelse mod skadedyr. Mk Skadedyr yder service i forbindelse med skadedyrssikring i boligforeninger.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt indenfor 48 timer.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

MK SKADEDYR HJÆLPER DIG MED SKADEDYRSSIKRING I DIN BOLIGFORENING

Vi bekæmper dine skadedyr miljøvenligt og humant, og vi får efterfølgende sikret din boligforening mod disse uvelkomne “gæster”. Vores store erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse gør os til de førende indenfor skadedyrssikring. Det du selv, som boligudlejer kan gøre er, at sikre, at foreningens døre og vinduer er tætte og uden huller. De fleste skadedyr behøver bare et lille hul i træværk eller murværk, så er de inde i din bolig, og er de først kommet ind, kan de være svære at få ud!

Sørg tillige altid for, at affald opbevares i de dertil hørende affaldscontainere, og bed lejerne om at lade være med at fodre fugle i jordhøjde. Disse forskellige tiltag er med til at afhjælpe skadedyrsproblemerne.

Hvis du er boligudlejer skal du være opmærksom på, at der er mange penge at spare, ved at få etableret sikring mod skadedyr. I følge lejeloven er det nemlig dig som boligudlejer, der står for alle omkostningerne vedrørende skadedyrsbekæmpelse. Derfor er det vigtigt at få en skadedyrssikring etableret i og omkring boligerne. Når sikringen først er etableret, kommer man nemlig på forkant mod angreb af skadedyr som f.eks. væggelus, kakerlakker, mus og rotter. Variationen af skadedyr i vores boliger er generelt meget bred. Her taler vi bl.a. om alt fra myrer, sølvfisk, skægkræ, møl, lopper og kakerlakker til mus. Rotter kan naturligvis også være et kæmpe stort problem, både indendørs og udendørs i boligforeningen, og her skal man altid huske, at det i første omgang er ens pligt at kontakte sin kommune, vedrørende bekæmpelse af rotter. Hos Mk Skadedyr bruger vi bl.a. elektroniske fælder, når vi indfanger rotter og mus. Disse fælder overvåges 24/7, så vi er hurtigt fremme, og får tømt fælderne. Elektroniske fælder er en human måde at slå rotter ihjel på, og de fleste fælder kan operere på batterier. Dette gør disse fælder nemme at installere overalt, hvor der er behov for det.

 

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men når man først opdager de ubudne gæster, så har de sikkert været på spil længe, og dermed spredt sig godt og grundigt. Mk Skadedyr kommer dig straks til hjælp, og vores behandling af skadedyr er både miljøvenlig og human.

 

Vi bruger forskellige metoder, alt efter hvilket skadedyr der er tale om. Ved bekæmpelse af f.eks. rotter bruger vi elektroniske fælder, som slår dyret ihjel med det samme. Ved væggelus bruger vi damp til uddrivelse af disse små vampyrer.

Vi er professionelle og besidder den rette viden omkring et hvert skadedyr. Martin og teamet hos Mk Skadedyr har over 15 års erfaring i branchen, og vi bruger altid den mest miljøvenlige og skånsomme metode til bekæmpelse af skadedyr.

Priserne varierer, alt efter bygninger og udearealer. Kontakt os, og vi får en snak om de problemer, du oplever. Vi kommer ud på besøg, og beser bygninger og omkringliggende arealer. Efter besøget vil I så modtage et tilbud, både på bekæmpelse af skadedyr, hvis nødvendigt, og på skadedyrssikring.

Miljøvenlig og effektiv skadedyrsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skadedyr allerede i dag

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.