60 62 76 76

Vi bekæmper Husmår i København og Nordsjælland. Vi er autoseret skadedyrsbekæmper.

Vi fjerner husmår - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret bekæmpelse af husmår

Hører du pudslen på loftet, og breder der sig en underlig lugt? Så kan du have fået besøg af husmåren!

Kontakt os for at slippe af med husmåren - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

RUMSTEREN PÅ LOFTET? SÅ ER HUSMÅREN SIKKERT KOMMET PÅ BESØG!

Husmåren er i familie med den almindelige mår, og den kan godt minde om et egern, der er blevet trukket lidt i halen. Husmåren er et rovdyr, som spiser lidt af hvert. Den nyder bl.a. mus, fugleæg og sågar pindsvin. Derfor er det også nemt at konstatere, om du har fået besøg af husmåren, da dens ekskrementer afslører både fjer og små knoglerester. Husmåren kan være ødelæggende for din tagisolering, da den ynder at gnave i dette materiale. Den kradser også i din dampspærrer, hvilket kan forvolde fugtskader i din bolig. Da husmåren er et rovdyr, lugter de også fælt. Også dette fænomen afslører dem.

Husmåren findes i hele Danmark. Husmåren ligner skovmåren, som er fredet. Men hvor skovmåren har en gul halsplet og en sort snude, er husmårens halsplet hvid – og den kan strække sig ud på forbenene – og den har en lys snude.

En voksen husmår er ca. 70 cm lang, og heraf udgør halen de 25 cm. Husmåren lever fortrinsvis af mindre pattedyr; fra mus til pindsvin, og af fugle og fugleæg.

VI HJÆLPER DIG AF MED DE UBUDNE GÆSTER!

Er husmåren først flyttet ind, kan den være svær at komme af med. Dyret kan finde på at gnave i din tagisolering, og den kan sågar bebo din hulmur. Husmåren er et nat dyr, og derfor larmer den mest i de tidlige morgentimer.

Vi hjælper dig med at udrydde dette skadedyr, bl.a. ved at sætte afskærmning op. Husmåren har sine faste ruter, også oppe på dit loft. Ved hjælp af afskærmningen, forhindrer vi, at husmåren kommer ind igen.

Vi benytter også mårfælder i vores effektive bekæmpelse af din ubudne gæst.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du skal IKKE prøve at fjerne husmåren selv. Dette skadedyr kræver en erfaren skadedyrsbekæmper, så få fat i Mk Skadedyr.

Vi bruger bl.a. fælder eller rottehunde, som er yderst effektive metoder til indfangelse af husmåren.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling som kan løse problemet.

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv bekæmpelse af husmår - der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod husmår allerede i dag

Når husmåren først er kommet ind, kan den være svær at slippe af med – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.