60 62 76 76

Vi fjerner skadedyr - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Abonnement på skadedyrsbekæmpelse

Denne sikringsordning gælder faste årlige besøg. Abonnementet dækker flere forskellige skadedyr. F. eks. kommer vi 2 gange om året, forår og efterår, og sikrer mod muldvarpe.

Når det gælder myrer kommer vi på besøg 4-6 gange om året, og disse besøg sikrer dig, at du undgår myrer både indendørs og udendørs. Et due-abonnement garanterer dig, at vi 2 gange årligt kommer og indfanger dyrene. På denne måde undgår du, at disse skadedyr tager fast ophold og sviner i dine omgivelser.

Et skadedyrsabonnement kan indeholde bekæmpelse af flere forskellige skadedyr. Hvordan netop dit abonnement skal skræddersys, det finder vi ud af i fællesskab. Er du interesseret i et abonnement, så kontakt os på 6062 7676, eller udfyld formularen herpå siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og indenfor 48 timer.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

ROTTESIKRING ER EN GOD OG SIKKER INVESTERING FOR AT UNDGÅ BESØG AF ROTTER.

Ligegyldigt hvor små eller store rotter du har observeret, så har rotten evnen til at skabe ødelæggelse i dit hjem. Ikke kun er de irriterende, men de kan også forårsage en masse alvorlige materielle skader, såsom at ødelægge dit kloaksystem eller bygninger. Rotter er desuden, som smittebærere, yderst sundhedsskadelige, og da de ofte invaderer vores fødevarer og efterlader deres ekskrementer overalt, kan de overføre sygdomme til os mennesker.

Så før rotterne får mulighed for at finder adgang til dit hjem og begynder at lave ballade, er det meget vigtigt, at få Mk Skadedyr ud for at sikre dit hjem. Foruden rottesikring ved brug af elektroniske fælder, bruger vi også rotte hunde, til at indfange skadedyret. Når det kommer til rotter, der forårsager skader i hjemmet eller i virksomhedeh, skal du finde alle de punkter, der kan give adgang for dette skadedyr, og du skal sørge for at få forseglet/sikret alle disse steder. Det er også bydende nødvendigt, at du opretholder passende hygiejne- og hygiejneforhold for at forhindre rotteforurening. F.eks. er et skraldeskur det rene slaraffen-land for rotter, så sørg altid for, at få ryddet skraldet væk, og sæt aldrig skrald ved siden af en affaldscontainer.

Vi dækker naturligvis hele Storkøbenhavn og Sjælland, og vi sidder altid klar ved telefonen til at servicere dig.

Vi er desuden forhandlere af Ratél kloak fælder, og vi udfører installation og service på disse fælder på hele Sjælland. Ratéls mål er, at bidrage til miljøvenlige og dyreetisk-forsvarlige løsninger i forbindelse med rottebekæmpelse.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Under alle omstændigheder, skal du altid kontakte din kommune, i tilfælde af rotter. Det er kommunens pligt, at hjælpe dig. I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, at fjerne dem selv, men det er generelt set ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

 

Mk Skadedyr bruger bl.a. elektroniske fælder til indfangning af rotter. Disse fælder kan overvåges, og når en rotte er gået i fælden, kommer vi og tømmer den. Gift mod rotter er blevet mindre effektivt de senere år, da rotterne ses at blive resistete overfor giften.

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet, for at kunne give en endelig pris.

Priserne varierer, alt efter bygninger og udearealer. Kontakt os, og vi får en snak om de problemer, du oplever. Vi kommer ud på besøg, og beser bygninger og omkringliggende arealer. Efter besøget vil I så modtage et tilbud, både på bekæmpelse af skadedyr, hvis nødvendigt, og på skadedyrssikring.

Miljøvenlig og effektiv skadedyrsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skadedyr allerede i dag

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.