60 62 76 76

Vi fjerner skadedyr - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Giftfri bekæmpelse af skadedyr

Vi er eksperter i giftfri skadedyrsbekæmpelse, og vi bruger udelukkende giftfri og miljøgodkendte produkter

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt indenfor 48 timer.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

VORES SKADEDYRSBEKÆMPELSE ER EFFEKTIV OG GIFT-FRI!

Hos Mk Skadedyr tager vi hensyn til vores kunders sikkerhed og sundhed. Ligeledes passer vi naturligvis også godt på vores medarbejdere. Dette kan lade sig gøre, fordi vi altid er udstyret med den nyeste teknologi og nyeste viden inden for skadedyrsbekæmpelse. F.eks. bruger vi damp ved uddrivelse af rotter og muldvarpe. Vi oplever tit, at f.eks. rotter bliver resistente overfor diverse gift-midler, så derfor er damp effektivt. Vi bruger giftfri kemikalier eller anu-substans, der ikke kan påvirke vores helbred og miljøet omkring os.

Vi har besluttet, at vores bekæmpelsesmetoder skal være så kemikalie- og gift-fri som overhovedet muligt. Gift-fri metoder sikrer både os mennesker, og passer samtidig godt på vores miljø. Derfor tilbyder Mk Skadedyr en lang række bekæmpelsesmetoder inden for gift-fri skadedyrsbekæmpelse, og vi sikrer alt fra kloakker, lagerhuse, fødevarevirksomheder, hoteller, samt udendørsarealer til private hjem, helt kemikaliefrit. Vi tilbyder også desinficering i private hjem, i tilfælde af f.eks. støvallergi, og her på det seneste også i Covid-19 tilfælde.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du kan risikere at udsætte andre dyr for unødvendig fare, og vi har hørt flere historier om mennesker der går med kronisk hovedpine, efter at der er blevet doseret for meget gift mod et skadedyr. Og det værste er, at giften ikke altid virker. Hvis du giver f.eks. myrer for meget gift, så dør de før de når tilbage til dronningen, og dermed er man ikke sluppet af med skadedyret.

 

I rigtig mange tilfælde er Mk Skadedyr det mest humane og miljøvenlige valg til fjernelse af skadedyrene. Hos os bestræber vi os nemlig altid på at bruge den mest skånsomme behandling til løsning af problemet. Vi er altid up-to-date med den nyeste teknologi indenfor skadedyrs-området.

Priserne varierer, så kontakt os gerne for en pris. Ofte kommer vi ud og beser problemerne, så kan vi nemlig give dig den helt rigtige pris på opgaven.

Miljøvenlig og effektiv skadedyrsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skadedyr allerede i dag

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.