60 62 76 76

Væggelus skal bekæmpes af en professionel skadedyrsbekæmper. Kontakt MK Skadedyr i dag.

Vi fjerner væggelus - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse af væggelus

Har du små kløende prikker på dine arme når du vågner om morgenen? Så kan det være væggelus, der er på spil. Vi hjælper dig af med dine væggelus på en professionel og faglig korrekt måde, samt forebygger at de kommer igen! Akut brug for hjælp?

Kontakt os og få et uforpligtende og gratis tilbud på bekæmpelse af væggelus.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

Behandling af væggelus

Væggelus har muligvis fået deres navn fra deres vane med at søge tilflugt i vægge og senge for at lægge deres æg, og så ernære sig af os mennesker, når vi sover. Deres bid efterlader en irriterende kløe og et rødligt udslæt.

Væggelus lever primært af blod, og skal have regelmæssige blodmåltider for at overleve og udvikle sig. Det er ikke kun mennesker, der er målet for væggelusens blodtørst. Den kan sagtens finde på at angribe andre varmblodige dyr, herunder fjerkræ og andre fugle. Lusene har været forbundet med mennesker i mere end 3.300 år og findes næsten på ethvert sted, hvor folk har en tendens til at samles, inklusive boliger, hoteller, skoler, kontorer, detailforretninger og endda offentlig transport.

Væggelus er gode “turister”, så de kan rejse over lange afstande. De klæber sig bl.a. til kufferter, tøj og sengetøj. Dette er grunden til, at spredningen af væggelus sker så let. Derudover er det ofte svært at identificere væggelus, og de kan let forveksles med bid fra en andet skadedyr, hvilket gør deres invasion vanskelig at opdage, og derved lader man dem vokse ubemærket.

Sådan identificeres væggelus

Væggelus har en oval form og bliver kun ca. 1 cm i længden. Dette gør dem svære at spotte, når de er kommet ind i din bolig. Væggelus har 6 ben og 2 antenner. Væggelus udgør ingen sundhedsfare for os mennesker, da de ikke er bærere af sygdomme. Det eneste irriterende ved krybene er de bid, de efterlader, når de har fået stillet deres sult

Væggelus er svære at bekæmpe selv, da de formerer sig med lynets hast. De kan være allevegne, i madrasser og sengetøj, sågar bag tapetet. Så en effektiv skadedyrsbekæmpelse skal der til, hvis du vil blive problemet kvit.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Ring til Mk Skadedyr, hvis du generes af væggelus. Vores metoder til bekæmpelse er humane og effektive. Vi bruger f.eks. damp til at komme væggelus til livs. Behandlingen af et skadedyr skal nemlig gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Du kan risikere desuden, at udsætte både mennesker og husdyr for fare, efter at der er blevet doseret for meget gift mod et skadedyr. Og det værste er, at det ikke altid virker.

 

I mange tilfælde er den professionelle hjælp den man skal foretrække. Vi hos MK Skadedyr bruger altid den mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste løsning.

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet, for at kunne give en endelig pris.

Miljøvenlig og effektiv behandling af væggelus der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod væggelus allerede i dag

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.