60 62 76 76

MK Skadedyr bekæmper brumbasser for private og erhverv i Københavnområdet og Nordsjælland

Vi fjerner skægkræ, hurtigt, effektivt og skånsomt.

Autoriseret skægkræ bekæmpelse

Et lille problem kan hurtigt blive stort. Èt skægkræ kan formere sig til 200 på et år.
Så jo hurtigere du griber ind, desto billigere bliver det for dig, at få løst problemet.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

BRUMBASSER

Humlebier og brumbasser er fredelige små insekter, og fantastiske nyttedyr. De er vigtige i forbindelse med bestøvningen af vores blomster, frugttræer og afgrøder. Til forskel fra almindelige bier, så er humlebiens levetid kun ca. 1 år, og den dør som regel, når frosten sætter ind. Det er sjældent, at vi mennesker bliver generet af disse insekter, da de helst bygger deres bo i jorden, i efterladte musse-reder eller i sprækker i træer.

Nogle gange kan bierne dog finde på at etablerer et bo lidt for tæt på vores bolig, og så kan de blive til stor gene for os. Så må vi hos Mk Skadedyr rykke ud og fjerne boet. Det er dog primært forskellige institutioner, så som børnehaver og skoler, der får brug for vores hjælp til bekæmpelse af brumbasser og humlebier.

Kontakt os – det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter​

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du skal IKKE prøve at fjerne brumbasserne selv. Dyrene kan føle sig truede, og så kan de blive agressive. Det sker dog sjældent at de angriber.

Vi sørger for at sprøjte ved indgangen til boet, og ved aftenstid fjerner vi så boet. Ved denne tid på døgnet er alle dyrene gået til ro for natten, og boet er nemt at fjerne.

Det er altid en god ide, at få fagfolk i spil, hvis man er det mindste i tvivl. Vi har ekspertisen, og vi bestræber og altid på at bruge den mest skånsomme og miljøvenlige behandling til at løse problemet.

Prisen varierer, så kontakt os, så kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at bese problemet, for at kunne give en endelig pris på opgaven.

Miljøvenlig og effektiv skægkræsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skrægkræ allerede i dag

Skrægkræ kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.