60 62 76 76

Få fjernet rotterne, når du er blevet træt af at vente på kommunen.

Vi fjerner rotter, hurtigt, effektivt og skånsomt.

Bestil besøg af skadedyrsbekæmper med rottehund til rottesporing- og sikring

Har du fået problemer med rotter, skal du i første omgang kontakte kommunen, som er forpligtet til at løse problemet.

Hos Mk Skadedyr kan du bestille en rottehund til løsning af opgaven, og vi kommer ud og hjælper dig med rottesporing og rottesikring. Vi har stor erfaring på området.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

ER ROTTER FARLIGE FOR MENNESKER?

Rotter kan overføre sygdomme til os mennesker via deres ekskremeter og pels.

Rotter har en tendens til at holde sig langt væk fra os mennesker, men de kan godt lide vores affald. Så fordi de er så menneskesky, kan de også være svære at opdage, medmindre du har en direkte invasion af rotter i dit hjem. Åbenbare tegn på, at rotterne er på besøg, ses på deres efterladenskaber, og de kan også genkendes på deres ækle lugt.

Rotter og sundhedsmæssige bekymringer

Det er muligt for rotter at overføre sygdomme til os mennesker. Færdes de i f.eks. dit køkken, kan de sprede sygdomme via deres ekskrementer. Mennesker kan også blive syge, når rotter kontaminerer vores mad eller løber hen over bordplader, hvor mad senere skal tilberedes. Nogle af de mest almindelige sygdomme overført til mennesker af rotter inkluderer bl.a.:

  • Leverbetændelse, salmonella-forgiftning, roskildesyge og stivkrampe. Disse sygdomme kan overføres gennem rotternes ekskrementer. I gamle dage var bl.a. sort pest og tyfus også på listen, men disse sygdomme er i de senere år stort set udryddet.

Strukturskader forårsaget af rotter

Ud over de sundhedsmæssige bekymringer ved at have rotter i dit hjem, så er gnaverne også kendt for at være ødelæggende. De gnaver i alt og efterlader store huller i vægge og gulvplader. Du kan faktisk se tandmærker på genstande, som rotter har tygget på. De er tilbøjelige til at bygge reder under bygningsfundamenter, i træbunker, i tæt vegetation og inden i vægge, lofter og skabe. De kan komme ind i dit hjem gennem små huller og revner i fundamentet, eller via væggene.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du MÅ IKKE begynde sat fjerne rotterne selv! Det er lovpligtigt at anmelde problemet til kommunen, og de har ansvaret for at fjene rotterne. Vi hjælper naturligvis stadig private personer og virksomheder med at få fjernet rotterne, hvis de ikke synes at det går hurtigt nok via kommunen, eller at de gerne vil have arbejdet udført mere grundigt....

 
Vi prøver at lokalisere hvor rotterne kommer fra, ved at lave røgprøver og gå efter tegn på liv og aktivitet. Derefter opsætter vi fælder til indfangning af rotterne, og disse fælder slår dem ihjel på en human måde. Vi bruger elektroniske fælder, som betyder at rotterne ikke ligger og lugter. Vi har mulighed for at få lavet tv inspektioner af den pågældende kloak. Endeligt kan vi hjælpe med at anmelde sagen til kommunen. Vores samarbejdspartnere kan desuden være behjælpelige med at montere rottespærrer...

I mange tilfælde er en autoriseret bekæmper den mest miljøvenlige og optimale løsning. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling, til at løse problemet.

Som udgangpunkt betaler man en timepris - startpris på minimum kr. 625,00. Der er forskellige tillæg ved brug af rottehund, tv osv. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet, for at kunne give den endelige pris.

Miljøvenlig og effektiv rottebekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod rotter allerede i dag

Rotter kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.