60 62 76 76

MK Skadedyr tilbyder autoriseret bekæmpelse af fnat.

Vi fjerner fnat - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Fnat bekæmpelse i dit hjem

Har du små kløende blærer mellem f.eks. dine fingre? Så kan du være smittet med fnat.

Når I er påbegyndt behandling for fnat, så kommer vi og desinficerer dit hjem på en professionel og faglig korrekt måde, samt forebygger yderligere smitte!

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

HVAD ER FNAT?​

Fnat er en hudinfektion, som fnatmiden forårsager. Miden trænger ind i din hud, og derved opstår der en kløende plamage. Ved større angreb bliver huden inficeret. Angreb af fnatmider forstyrrer bl.a. din nattesøvn, da kløen er værst om natten, under den varme dyne.

Der kan gå nogle uger, inden man opdager at man har fnat. I den periode smitter man andre, så når diagnosen er stillet af lægen, skal alle i husstanden og omgangskredsen i behandling. Der findes flere forskellige cremer og tabletter til behandling af fnat, som alle kan købes på apoteket i håndkøb

Fnatmider lægger æg i det øverste lag af din hud, og efter 2-3 uger klækker de. Det er derfor der kan gå lidt tid, inden man opdager, at man har fnat. Er fnat først konstateret, skal man straks kontakte alle man har været i tæt kontakt med i de seneste 3 uger, da de også er smittede.

Det er yderst vigtigt, at alt husstandens tøj, sengetøj, tæpper o.lign. vaskes ved 60 grader, samt at alle beboere i husstanden er i behandling for fnat samtidig. Derved kan man, efter al sandsynlighed, få bugt med fnat. 

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Mk Skadedyr kommer og desinficerer din bolig efter jeres behandling for fnat er afsluttet. Vi bruger en speciel væske mod fnatmiderne. Denne væske dræber både mider, æg og larver, så man undgår fremtidig smitte. Væsken er naturligvis uskadelig for mennesker og dyr, da Mk Skadedyr jo altid bruger den bedst tænkelige løsning, både miljømæssigt og humant.

Kontakt os gerne for en pris, så kan vi sammen finde en god løsning. Prisen kan varierer alt efter størrelse af din bolig, men lad os sammen finde en rigtig god pris.

Miljøvenlig og effektiv bekæmpelse af fnat - der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skrægkræ allerede i dag

Fnat kan være ubehageligt – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

 

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.