60 62 76 76

Vi bekæmper hvepse for private og erhverv i Københavnområdet og Nordsjælland

Oplever du problemer med hvepse og hvepsebo?

Få fjernet hvepsen af en autoriseret skadedyrsbekæmper

Vi kan tilbyde dig hurtig og effektiv hjælp til fjernelse af disse agressive gæster. Fjernelse af hvepsebo koster fra 1500 kr.

Begynd aldrig selv at fjerne hvepseboet, da dette kan være farligt! Vi kan sprøjte i op til otte meters højde uden brug af lift. Vi har garanti på, at boet er dødt inden for 48 timer efter, at vi har sprøjtet.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!fra

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

HVAD SKAL DU GØRE HVIS DU HAR HVEPSEBO?

Du skal hurtigst muligt få fjernet hvepseboet. Gå aldig i kast med dette selv, lad en fagmand fjerne boet så du undgår at udsætte dig selv for fare ved at blive stukket. Hvepse er en smittespreder og har mange bakterier i sine spytkirtler som ved stik kan skabe store problemer.

Hvepse og hvepseboer på ens ejendom er en plage der skal væk så hurtigt som muligt. Hvepsene udviser ofte en agressiv adfærd og et stik kan medføre stor pine og være farligt hvis du har hvepse allergi.

Hvordan hjælper vi?

Vi sprøjter dit hvepsebo med et miljøgodkendt og giftfrit bekæmpelsesmiddel. Dette gør, at hvepsene dør og derved eliminerer vi risikoen for angreb. Herefter fjerner vi boet for dig, og sprøjter hele det omkringliggende område, således at hvepsene ikke kommer igen. 

Få bekæmpet dit hvepsebo - hurtigt og nemt!

Du skal hurtigst muligt få fjernet hvepseboet. Giv dig aldrig i kast med dette selv, lad en fagmand fjerne boet, så du undgår at udsætte 
dig selv for faren ved at blive stukket. Hvepse er smittespredere og har mange bakterier i sine spytkirtler, som ved stik kan forvolde store problemer. 

Hvepse og hvepseboer på ens ejendom er en plage, der skal væk så hurtigt som muligt. 
Hvepsene udviser ofte en agressiv adfærd, og et enkelt stik kan medføre stor smerte og være farligt for dig, hvis du har allergi overfor hvepse.  Du skal derfor ALDRIG selv gå i krig med disse insekter, men kontakte en skadedyrsbekæmper, som kommer og løser problemet for dig. 

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men det er generelt set ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide. Desuden sørger vi for at slå skadedyret ordentligt ihjel første gang, så det ikke lider. Desuden kan man risikere at gift fra supermarkedet kan modvirke gift fra autoriseret skadedyrsbekæmper, hvilket gør det dyrere at bekæmpe hvis man skulle få behov for at bruge en skadedyrsbekæmper

Vi bruger et effektivt insektpulver, som vi putter ind i boet, og et gram er nok til at slå hele hvepseboet ihjel. Hvis bare en enkelt hveps får pulveret på sig og flyver ind i boet, angribes alle hvepsene i boet og dør - inklusive dronningen.

Du undgår selv at blive stukket, og i værste tilfælde risikere at få en allergisk reaktion, og komme på hospitalet. Hvis man ikke ved hvad man laver, risikerer man at hidse hele boet op, og det kan føre til at hvepsene går til angreb. Der dør ca. ti mennesker om året på grund af allgergiske reaktioner på hvepse, så det det er ikke noget man skal spøge med. Det er det farligste insekt i Danmark, lige på nær flåten.

Det koster kr. 1.000 pr. hvepse bo. Så betaler man kun kr. 600 ekstra. Hvis det er akut, har vi et tillæg kr. 250. Vi har desuden et weekend-tillæg på kr. 400 problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Effektiv bekæmpelse af hvepse

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod hvepse allerede i dag

Skrægkræ kan være ubehagelige og farlige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.