60 62 76 76

Vi fjerner sølvfisk - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Sølvfiskbekæmpelse
af autoriseret skadedyrsbekæmper

Vrimler det med sølvfisk på badeværelsesgulvet? Vi er klar til at hjælpe dig af med disse små lyssky skadedyr, og vi sørger for, at de ikke kommer igen!

Jo hurtigere du griber ind, desto billigere bliver det for dig, at få løst problemet.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

FARER DER SØLVFISK HENOVER DIT BADEVÆRELSESGULV?

Sølvfisk er små, vingefrie insekter, der findes i hele verden, ofte i boliger. De menes at være et af de ældste insekter i historien. Sølvfisken, eller sølvkræet, har eksisteret i 400 millioner år, hvilket er i alt 100 millioner år før eksistensen af dinosaurer. Selv om sølvfisken er ufarlig for mennesker, kan de skade mange stivelsesholdige materialer og genstande i hjemmet.

Sølvfisk kan være irriterende, fordi de formerer sig lyn hurtigt. Sølvfisk ødelægger bl.a. husholdningsartikler, som folk ikke ofte ser på eller tænker på. De kan også finde på at spise dine bøger i bogreolen! Du kan heller ikke være sikker på, at dine trøjer i skabet går fri af disse små banditter.

Den bedste måde at undgå et problem med sølvfisk er gennem forebyggelse. Har du mange sølvfisk i hjemmet, kan dette skyldes fugtproblemer. Luft derfor altid grundigt ud, f.eks. efter et bad, eller efter madlavning, hvor der dannes fugt. Vær omhyggelig med rengøring, og brug ikke sæbe på gulvet, for det lever sølvfisken også af! Generelt er grundig støvsugning i revner og sprækker den mest effektive måde at undgå sølvfisk.

 

SÅDAN GENKENDER DU SØLVFISK

Sølvfisk er slanke og små. De har et bredt hoved og mave, samt en smal, spids bagende. De er sølvgrå, ofte skinnende og har seks ben, hvilket giver dem et skrøbeligt og delikat udseende. De fleste mennesker genkender sølvfisk ved deres antenner og karakteristiske sølvfarve. Kropslængden på en voksen sølvfisk er omkring en centimeter, og afhængig af dens levested, kan den faktiskk blive op til 8 år gammel.

Der findes sølvfisk de fleste steder på jordkloden, og insekterne er vel nogle af de mindst skadelige skadedyr, vi har.

Sølvfisk er sandsynligvis navngivet efter formen og smidigheden i deres krop, hvilket giver dem et fiskelignende udseende. Generelt har sølvfisk en flad krop, der let kan skjules under bøger og stabler af rod.

HVOR FINDES SØLVFISK?

Sølvfisk findes overalt i Danmark, og anses ikke umiddelbart som et skadedyr, men det er de! Sølvfisk findes oftest på mørke og fugtige steder. Inde i et hjem findes sølvfisk i kældre, badeværelser, loftsrum, garager og køkkener. Fugtigt tøj og papir tiltrækker sølvfisk, så de findes ofte i hjem med meget rod, stivelsesholdige materialer og / eller bøger.

Udenfor lever de under træer og bark, og i og omkring døde blade. Hvis du flytter en sten eller en mursten i din have, afsløres der osgå her sandsynligvis sølvfisk. De foretrækker steder med høj luftfugtighed, fordi deres yngel trives i fugtige områder.

Som andre insekter går sølvfisk hen, hvor deres fødekilde kan findes. Derfor kan der nogle gange findes sølvfisk i uåbnede madpakker, nogle gange i badekar, hvor de er faldet i og ikke kan komme op. En husejer, der får øje på en sølvfisk et par steder i hjemmet, har ikke nødvendigvis en angreb. Imidlertid har samme husejer, der ser sølvfisk regelmæssigt, et problem, der skal løses straks af en skadedyrsbekæmper.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du skal IKKE prøve at fjerne rotterne selv. Husk, du skal altid kontakte din kommune, hvis du observerer rotter i dit nærmiljø. Reagerer kommunen ikke hurtigt nok, så kommer Mk Skadedyr dig til undsætning.

Vi bruger bl.a. en gift der er specieldesignet til at bekæmpe rotter. Desuden benytter vi vores rottehunde, som er meget dygtige rotte-fængere.

I tilfældet rotter er den mest humane og mljøvenlige løsning at bestille en rottehund hos os. Hunden er meget dygtig til atlokalisere rotterne, også de døde. Den er lynhurtig til at få indfanget skadedyrene, og selv slå dem ihjel, får den muligheden.

Vores priser varierer alt efter problemets omfang. Er der tale om en større opgave, kommer vi ud og beser problemerne for derigennem at give dig den rigtige pris.

Miljøvenlig og effektiv sølvfiskbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod sølvfisk allerede i dag

Sølvfisk kan være ubehagelige – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.