60 62 76 76

Vi forhindrer skadedyr - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Bygningsgennemgang - den bedste forebyggelse mod skadedyr

Det bedste våben mod skadedyr er forebyggelse. Ved gennemgang af dine bygninger og din grund finder vi eventuelle bygningssvagheder, og vi kigger efter huller og spor af f. eks. rotter, så vi får elimineret grunden til de eksisterende eller kommende rotteproblemer. Husk, at godt vedligehold af bygninger, er lig med mindre risiko for skadedyr.

Her hos Mk Skadedyr har vi stor erfaring i forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr, hvilket gør at vi kan tilbyde professionel bygningsgennemgang med efterfølgende rapportering med billeder til dig.

Vi kan ligeledes tilbyde forskellige skadedyrssikringer, så I som kunder garanteres, at skadedyrene ikke kommer igen. Vi udfører bygningsgennemgang af f.eks. følgende bygninger og ejendomme: Erhvervsejendomme, skoler, institutioner, restauranter, virksomheder, boligblokke, (samt omkring-liggende arealer), skure og garager, sommerhuse og kolonihavehuse.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt indenfor 48 timer.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

HUSK, EN GRUNDIG BYGNINGSGENNEMGANG UDFØRT AF MK SKADEDYR ER DEN BEDSTE FOREBYGGELSE MOD SKADEDYR

Kontakt os for en grundig bygningsgennemgang på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt, indenfor 48 timer.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Det er vigtigt, at det er autoriserede fagfolk, som Mk Skadedyr, der foretager gennemgangen. Du garanteres en professionel gennemgang, som altid afsluttes med en kvalitetssikringsrapport, der også indeholder billeddokumentation.

Vi laver en minutiøs gennemgang af både bygninger og omkringliggende arealer, så du som kunde, kan være helt tryg og uden for fare for besøg af skadedyr. Vi udfører bl.a. isoleringskontrol, tjekker for utætheder i murværk og træværk, kort sagt, får kortlagt alt vedrørende dine bygninger og arealer.

I sager omkring bygningsgennemgang angående skadedyrsbekæmpelse, skal man ha' fat i en autoriseret bekæmper. Hos Mk Skadedyr har vi Martin's store erfaring indenfor området.

Kontakt os gerne for en pris. Priserne varierer alt efter størrelse på både bygninger og arealer.

Miljøvenlig og effektiv skadedyrsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod skadedyr allerede i dag

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.