60 62 76 76

Vi bekæmper borebiller for private og erhverv i Københavnområdet og Nordsjælland

Vi fjerner borebiller - hurtigt, effektivt og skånsomt.

Borebiller bekæmpelse -
brug en autoriseret skadedyrsbekæmper

Bunker af træmel? Det kan være borebiller der er på spil! Borebillerne kan have boet i dit træværk gennem længere tid, så når du opdager dem, skal du reagere hurtigt.

Vi en af de eneste skadedyrsbekæmpere i Danmark, som kan ventilimprægnere behandlet træ.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

Behandling af borebiller

Borebillen er det insekt, der er det mest almindelige i træværk her i landet. De voksne borebiller er brune og tre-fem mm lange, og hunnen lægger op til 50 æg i sprækker i træet eller i gamle flyvehuller. Larverne fra borebillen kaldes også træorm.

Derfor er bekæmpelse af skadedyrsbekæmper nødvendig og akut

Det er larverne fra borebillerne, der ødelægger træet, og de kan leve både i nåle- og løvtræ. I vores stuer er det mest fodpaneler, træværk og møbler, der er tæt på kolde og fugtige vægge, som er udsat for angreb af disse insekter. Generelt er alle trækonstruktioner i huset udsatte, da borebillen kan være i dit træværk længe, inden du opdager dem. Et borebilleangreb kan med årene fuldstændigt ødelægge en trækonstruktion.

Pris for borebillebekæmpelse

Vi ville gerne kunne give listepriser, men det er simpelthen ikke muligt med borebillebekæmpelse. Det kommer an på hvor omfattende problemet er, hvor nemt det er at fjene borebillerne og meget mere. Det er altid bedst at du kontakter os, så vi kan lære mere om problemet. Dermed kan vi give dig den mest præcise pris. 

Hvad er symptomerne på borebiller

1. Træstøv: Hvis du bemærker små mængder af træstøv i nærheden af træstrukturer som møbler, gulve eller lofter, kan det være et tegn på borebiller. Disse skadedyr borer sig ind i træet for at lægge æg, hvilket resulterer i træstøv, der kan findes i nærheden af deres aktivitetsområder.

2. Huller i træet: Borebiller efterlader små runde huller i træet, hvor de trænger ind. Disse huller er normalt omkring 1-2 mm i diameter og kan være synlige på træoverflader som møbler, paneler eller bjælker. Hvis du ser flere af disse huller, kan det være et tegn på en borebillebesætning.

3. Lyde: Borebiller kan lave raslende eller knasende lyde, især om natten, når de er mest aktive. Hvis du hører disse lyde, især i nærheden af træstrukturer, kan det være et tegn på en borebillebesætning.

4. Svækket træstruktur: Borebiller kan forårsage skader på træstrukturer, hvilket kan resultere i svækket træ og potentielt fare for sammenbrud. Hvis du bemærker, at dine møbler eller trækonstruktioner virker skrøbelige eller begynder at falde fra hinanden, kan det være en indikation af en borebillebesætning.

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.

Det handler om tillid

Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for almindelige husstande, firmaer og kommuner.
Se nogle af de firmaer og organisationer der har vist os deres tillid.

MK Skadedyr - din erfarne skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.
Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.
Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landet

Kontakt os - det er 100 % uforpligtende!

Det tager kun to minutter

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Ofte stillede spørgsmål

Du skal ikke prøve at fjerne borebillerne selv. Dette skal gøres af erfarne fagfolk, for hvis det ikke gøres rigtigt, slipper man ikke af med insekterne.

Vi bruger en gift, der er specieldesignet til at suge ind i træet, som gør, at vi slår larverne ihjel inde i træet, og dermed beskytter mod nye angreb af biller. Vi ventilimprægnerer træet, så giften fordeler sig ordentligt i træet.

I mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning den bedste når det gælder bekæmpelse af borebiller. Hos Mk Skadedyr bestræber vi os altid på at bruge den mest skånsomme behandling, til at kan løse problemet.

Prisen varierer, så kontakt os, så kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at bese problemet, for at kunne give en endelig pris på opgaven.

Miljøvenlig og effektiv borebiller bekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.

Få hjælp mod borebiller allerede i dag

Borebiller kan ødelægge dit træværk – og problemet bliver kun værre hvis du venter med at gøre noget.

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.
Kontakt os uforpligtende, for at få hjælp i dag.