Autoriseret skadedyrsbekæmpelse af væggelus

Har du små kløende prikker på dine arme når du vågner om morgenen? Så kan det være væggelus, der er på spil. Vi hjælper dig af med dine væggelus på en professionel og faglig korrekt måde, samt forebygger at de kommer igen! Akut brug for hjælp?Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Hvad er en væggelus?

Væggelus har muligvis fået deres navn fra deres vane med at søge tilflugt i vægge og senge for at lægge deres æg, og så ernære sig af os mennesker, når vi sover. Deres bid efterlader en irriterende kløe og et rødligt udslæt. Væggelus lever primært af blod, og skal have regelmæssige blodmåltider for at overleve og udvikle sig. Det er ikke kun mennesker, der er målet for væggelusens blodtørst. Den kan sagtens finde på at angribe andre varmblodige dyr, herunder fjerkræ og andre fugle. Lusene har været forbundet med mennesker i mere end 3.300 år og findes næsten på ethvert sted, hvor folk har en tendens til at samles, inklusive boliger, hoteller, skoler, kontorer, detailforretninger og endda offentlig transport.

Væggelus er gode "turister", så de kan rejse over lange afstande. De klæber sig bl.a. til kufferter, tøj og sengetøj. Dette er grunden til, at spredningen af væggelus sker så let. Derudover er det ofte svært at identificere væggelus, og de kan let forveksles med bid fra en andet skadedyr, hvilket gør deres invasion vanskelig at opdage, og derved lader man dem vokse ubemærket.

Sådan identificeres væggelus

Væggelus har en oval form og bliver kun ca. 1 cm i længden. Dette gør dem svære at spotte, når de er kommet ind i din bolig. Væggelus har 6 ben og 2 antenner. Væggelus udgør ingen sundhedsfare for os mennesker, da de ikke er bærere af sygdomme. Det eneste irriterende ved krybene er de bid, de efterlader, når de har fået stillet deres sult

Væggelus er svære at bekæmpe selv, da de formerer sig med lynets hast. De kan være allevegne, i madrasser og sengetøj, sågar bag tapetet. Så en effektiv skadedyrsbekæmpelse skal der til, hvis du vil blive problemet kvit.

Her er der et lille udpluk af de virksomheder jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyersbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i skadedyrsbekæmpelse i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os, eller sende os en mail

Hvis vi forgæves har prøvet og kontakte dig, lægger vi altid en besked, eller sender en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis dette giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det optimale resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder opgaven.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for flere kommuner rundt omkring i landet.Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne væggelusene selv?

Nej. Ring til Mk Skadedyr, hvis du generes af væggelus. Vores metoder til bekæmpelse er humane og effektive. Vi bruger f.eks. damp til at komme væggelus til livs....

Du kan risikere at udsætte både mennesker og husdyr for fare, ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den professionelle hjælp den man skal foretrække. ...

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi bedre forstå ...

Problemer med væggelus?

Vi bekæmper dine væggelus på en professionel og faglig korrekt måde, samt sørger for, at de ikke kommer igen!

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse