60 62 76 76

Vi forebygger rotter - hurtigt, effektivt og skånsomt.

MK Skadedyr - din autoriserede skadedyrsbekæmper

Mk Skadedyr er et veletableret firma, og Martin Kjer, som ejer Mk Skadedyr, har over 15 års erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse. Vi sætter en stor ære i, at altid bruge en miljøvenlig og kvalitetsbevidst bekæmpelse af skadedyrene, og vores priser er meget fornuftige. Martin er altid i god og løbende dialog med vores kunder, og dette er med til at sikre, at alle er glade og tilfredse, når vi har løst opgaverne. Så når, og hvis, problemerne med skadedyr melder sig, kan du trygt kontakte os, og vi kommer dig hurtigt til undsætning

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt indenfor 48 timer.

Vi er autoriseret skadedyrsbekæmper

Kundeudtalelser

“Martin fra MK-skadedyr er utrolig professionel og venlig. Han er ærlig og informativ og oplyser om, hvad der bør gøres, men også om hvad der eventuelt er unødvendigt, uden egen økonomisk vinding for øje, hvilket må siges at være usædvanligt i branchen. ”

Karen Margrethe Adserballe

“God, hurtig og ordentlig service. I modsætning til andre skadedyrsselskaber tilbyder Martin en langt mere skånsom og effektiv metode til at bekæmpe krybende insekter som vi nu er kommet af med.”

Mikkel Krogsgaard

“Sendte en forespørgsel på sprøjtning mod borebiller og fik svar inden for kort tid + Han kom forbi og så på sagen. Professionel, forklarende og super fornuftig med god hjælp. Kan positivt anbefale Mk-skadedyr.”

Martin Appel

Kontakt os kvit og frit, alle ugens dage!

Vi sætter en ære i at hjælpe dig, og vi er sikre på, at du bliver yderst tilfreds med at få besøg af os.

 

Adresse: Liberiavej 6, 2770 Kastrup

Telefon: +45 60 62 76 76

Mail: mk.skadedyr@gmail.com

Vær opmærksom på at betalingen foregår før behandlingen igangsættes

ÅbningstiderMan to Søn 08:00-20:00

HER ER ET LILLE UDPLUK AF DE VIRKSOMHEDER,
JEG HAR ARBEJDET FOR

Vores kunder siger

Derfor elsker vores kunder os

Vi er et af de førende firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark og kan derfor lave den meste effektive og miljøvenlige behandling. Vi tager imod ordre i weekenden og kører kun ud på akutte opgaver.

Hurtig udrykning

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi er autoriseret skadedyrbekæmper med mere end 15 års erfaring - og er med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Miljøvenligt skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene til din fordel.