Brug for akut rottebekæmpelse eller forebyggelse?

Har du problemer med rotter, er det din borgerpligt i første omgang at kontakte din kommune, som er forpligtet til at løse problemet. Har du akut brug for hjælp eller har behov for mere hjælp end det kommunen kan tilbyde dig, så har vi stor erfaring på området. Kontakt os, så finder vi sammen den rigtige pris på løsningen af dit rotte-problem. Vi tilbyder dig en giftfri og miljøvenlig bekæmpelse af rotterne. Desuden kan vi også hjælpe dig med rottesikring, så du forhåbentlig slipper for rotte-besøg i fremtiden.Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Er rotter farlige for mennesker?

Rotter kan overføre sygdomme til os mennesker via deres ekskremeter og pels.

Rotter har en tendens til at holde sig langt væk fra os mennesker, men de kan godt lide vores affald. Så fordi de er så menneskesky, kan de også være svære at opdage, medmindre du har en direkte invasion af rotter i dit hjem. Åbenbare tegn på, at rotterne er på besøg, ses på deres efterladenskaber, og de kan også genkendes på deres ækle lugt.

Rotter og sundhedsmæssige bekymringer


Det er muligt for rotter at overføre sygdomme til os mennesker. Færdes de i f.eks. dit køkken, kan de sprede sygdomme via deres ekskrementer. Mennesker kan også blive syge, når rotter kontaminerer vores mad eller løber hen over bordplader, hvor mad senere skal tilberedes. Nogle af de mest almindelige sygdomme overført til mennesker af rotter inkluderer bl.a.:

  • Leverbetændelse, salmonella-forgiftning, roskildesyge og stivkrampe. Disse sygdomme kan overføres gennem rotternes ekskrementer. I gamle dage var bl.a. sort pest og tyfus også på listen, men disse sygdomme er i de senere år stort set udryddet.

Strukturskader forårsaget af rotter

Ud over de sundhedsmæssige bekymringer ved at have rotter i dit hjem, så er gnaverne også kendt for at være ødelæggende. De gnaver i alt og efterlader store huller i vægge og gulvplader. Du kan faktisk se tandmærker på genstande, som rotter har tygget på. De er tilbøjelige til at bygge reder under bygningsfundamenter, i træbunker, i tæt vegetation og inden i vægge, lofter og skabe. De kan komme ind i dit hjem gennem små huller og revner i fundamentet, eller via væggene.

Har du observeret rotter i eller omkring din ejendom, og ønsker du at slippe af med dem?

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så vi kan få lavet en aftale med det samme.   
 

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene, både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyersbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne rotterne selv?

Du MÅ IKKE begynde sat fjerne rotterne selv! Det er lovpligtigt at anmelde problemet til kommunen, og de har ansvaret for at fjene rotterne. Vi hjælper naturligvis stadig private personer og virksomheder med at få fjernet rotterne, hvis de ikke synes at det går hurtigt nok via kommunen, eller at de gerne vil have arbejdet udført mere grundigt....

Hvordan fjerner vi rotter?

Vi prøver at lokalisere hvor rotterne kommer fra, ved at lave røgprøver og gå efter tegn på liv og aktivitet. Derefter opsætter vi fælder til indfangning af rotterne, og disse fælder slår dem ihjel på en human måde. Vi bruger elektroniske fælder, som betyder at rotterne ikke ligger og lugter. Vi har mulighed for at få lavet tv inspektioner af den pågældende kloak. Endeligt kan vi hjælpe med at anmelde sagen til kommunen. Vores samarbejdspartnere kan desuden være behjælpelige med at montere rottespærrer...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er en autoriseret bekæmper den ...

Hvad koster det?

Som udgangpunkt betaler man en timepris - startpris på minimum kr. 625,00. Der er forskellige tillæg ved brug af rottehund, tv osv. ...

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse