Bestilt besøg af skadedyrsbekæmper med rottehund til rottesporing og -sikring.

Har du fået problemer med rotter, skal du i første omgang kontakte kommunen, som er forpligtet til at løse problemet. Hos Mk Skadedyr kan du bestille en rottehund til løsning af opgaven, og vi kommer ud og hjælper dig med rottesporing og rottesikring. Vi har stor erfaring på området.Akut brug for vores hjælp? Klik her for at ringe op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Bestil en rottehund hos os

Hos Mk Skadedyr kan du bestille en rottehund til løsning af dit rotte-problem. Vi har specialiseret os indenfor rottehunde til bekæmpelse af rotter. Rottehunden er en effektiv rottefanger, idet den kan komme ind i snævre, smalle gange, og drille rotterne. Rottehunden kan altså komme ind alle de steder, vi som mennesker ikke har mulighed for at komme. Hunden jager rotterne ud af deres rottereder, og det giver os, som skadedyrsbekæmpere, mulighed for at fange rotterne. Rottehunden har en veludviklet lugtesans, og kan derfor spore rotterne, både indedørs og udendørs. Fanger rottehunden en rotte, afliver hunden rotten effektivt. Den finder også døde rotter, så disse kan blive fjernet. En rottehund bruges også i forbindelse med uddrivelse af ræve, og tillige er den en effektiv egern-jager. Så alt i alt er en rottehund en meget miljøvenlig skadedyrsbekæmper.

Hvad er en rottehund?

En rottehund er først og fremmest en fantastisk familie hund. Rottehunden har et livligt temperament, og den er utroligt lærenem. Den skal aktiveres meget, og den er både livlig og vagtsom. Hunden giver sin familie utroligt meget kærlighed, og den knytter stærke bånd til familiens medlemmer. Til gengæld er den meget agtpågivende overfor fremmede, men altså ikke aggressiv. Rottehunden er en fin, slank og adræt lille hund, med de smukkeste store øjne og sine flagermus-lignende ører. Man skal dog som hundeejer være opmærksom på, at hunden er lidt skrøbelig i sin udviklingsfase. Dens tynde ben kan let brække, så man skal ikke lade den løbe på trapper, eller hoppe op af sig selv i sofaen. Som fuldvoksen hund er den mere solid, men man skal stadig tage hensyn.

Det kan være fristende at bære dette lille skønne dyr i sine arme, men man skal huske på, at hunden nyder at være aktiv og løbe rundt. Den elsker at gå lange ture.

Hunden stammer oprindeligt fra Tjekkiet, hvor den tilhørte de tjekkiske adelsfamilier. Man kan altså kalde rottehunden for "royal", ligeså vel som loyal. Rottehunden anses for at være verdens mindste hunderace, og forveksles ofte med chihuahua'en. Der er dog stor forskel på de to hunderacer, da rottehunden sjældent gør. Rottehunden er ikke særligt kendt i Danmark, og først i 2013 kunne man registrere sin rottehund i Dansk Kennelklub's X-register.


Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne rotten selv?

Du skal IKKE prøve at fjerne rotterne selv. Husk, du skal altid kontakte din kommune, hvis du observerer rotter i dit nærmiljø. Reagerer kommunen ikke hurtigt nok, så kommer Mk Skadedyr dig til undsætning. ...

Hvordan fjerner vi rotterne?

Vi bruger bl.a. en gift der er specieldesignet til at bekæmpe rotter. Desuden benytter vi vores rottehunde, som er meget dygtige rotte-fængere....

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I tilfældet rotter er den mest humane og mljøvenlige løsning at bestille en rottehund hos os. Hunden er meget dygtig til at...

Hvad koster det?

Vores priser varierer alt efter problemets omfang. Er der tale om en større opgave, kommer vi ud og beser problemerne for derigennem at give dig den rigtige pris. ...

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse