Er dine havefliser begyndt at ligge lidt ujævnt? Så er myrerne på spil!

Hvis du har myrer overalt, både indendørs og udendørs, og ønsker du at slippe af med dem en gang for alle, er du kommet til det rette sted.Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for hjælp, kan vi sagtens rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i 15 år og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner i bekæmpelse af skadedyr.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os, eller sende os en mail

Hvis vi forgæves har prøvet at kontakte dig, lægger vi altid en besked, eller sender en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis dette giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det optimale resultat. 
  5. Ved accept af opgaven, vil du modtage et opkald omkring opstart så alt er afklaret inden vi påbegynder arbejdet.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger i kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr. Produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Hvad laver myrer i mit hus?

Myrer er en del af naturens rengøringspersonale: De finder effektivt madrester og fjerner det. Problemet er, at vi mennesker undertiden ikke ønsker deres hjælp!

Du har sikkert bemærket, at myrer mere ofte kommer på besøg indendørs om sommeren - dette skyldes hovedsageligt, at de fleste insekter er mere aktive i de varmere måneder.

Myrer kommer lejlighedsvis ind på jagt efter vand, især i tørre perioder. I dette tilfælde kan du se dem i badeværelser eller andre fugtige dele af huset.

Kraftig regn kan også forårsage, at myrereder oversvømmer og tvinger dem til at flytte til nærliggende bygninger, f.eks. dit hus.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne myrerne selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er ...

Du kan risikere at udsætte husdyr for fare og vi har hørt ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den ...

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris, og denne dialog gør, at vi bedre kan forstå ...

Problemer med myrer?

Har myrer overalt og er du træt af at købe dyre myrelokke-dåser, så er vi de rette til at hjælpe dig af med myrerne. 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Hvad laver myrer i mit hus?

Myrer er ikke kun til irritation i hobe-tal, men de kan faktisk også være nytte-dyr. De finder og fjerner effektivt tabt mad på f.eks. gulvet.  Problemet er, at vi mennesker undertiden ikke ønsker deres hjælp, specielt ikke når der er myrer overalt!

Du har sandsynligvis bemærket, at myrer optræder oftere indendørs om sommeren - dette skyldes hovedsageligt, at de fleste insekter er mere aktive i de varme måneder. 

Myrer kommer lejlighedsvis ind på jagt efter vand, især i tørre perioder. I dette tilfælde kan du se dem i badeværelser eller andre fugtige dele af huset. 

Kraftig regn kan også forårsage, at myrereder oversvømmer og tvinger dem til at flytte til nærliggende bygninger og finde læ, f.eks. ind i dit hus. Og her har vi så problemet. Myrer overalt......og man kan hurtigt købe sig fattig i myrelokke dåser. Kanel og peber kan man også strø omkring myretuen, men det er ikke særligt effektivt. Så derfor skal du kontakte Mk Skadedyr, vi løser problemerne med myrer for dig!

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse