Begynder din have pludselig at ligne et månelandskab?

Så kan det sagtens være muldvarpen, der graver! Dette hurtigt-gravende lille skadedyr kan være en stor gene for bl.a. havefolk. Kontakt os og få et uforpligtende og gratis tilbud på bekæmpelse af muldvarpen.Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Er muldvarpen skadelig?

Du er ikke i tvivl, hvis du har besøg af muldvarpe

Muldvarpen er ikke sundhedsskadelig, men til gengæld er den virkelig irriterende, at have i f.eks. græsplænen. Selvom muldvarpens gravearbejde er godt for jordkvaliteten, kan dens op til 200 meter lange gange hurtigt få en flot græsplæne til at ligne en bulet hat. Denne lille gravemaskine kan faktisk grave op til 6 m i timen! Derfor vil mange gerne komme en muldvarp i haven til livs.

Muldvarpen udgør ingen sundhedsfare


Dette insektædende dyr er fredsommeligt, og de gavner faktisk dit jordmiljø. De sørger for ventilation omkring trærødderne, og de spiser bl.a. snegle og andre små kryb i stor stil. Dens tunneller er alletiders til at fange føde i, da dyret har en veludviklet lugtesans.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne muldvarpen selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men det er generelt set ikke noget der anbefales. Behandlingen af et skadedyr skal gøres ordentligt. Eksempelvis er mere gift ikke altid svaret, og man kan ende med at problemet vokser sig større, fordi man ikke har grebet ind i tide.

Ved brug af gift kan du risikere at udsætte både mennesker og husdyr for fare. Lad Mk Skadedyr hjælpe dig af med skadedyrene på en human måde. Hvis du f.eks. giver myrer for meget gift, så dør de før de når tilbage til dronningen, og dermed er man ikke sluppet af med skadedyret.

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

Vi skadedyrsbekæmpere har en stor viden og en kæmpe erfaring i skadedyr, og bekæmpelse af dem. Hos Mk Skadedyr bestræber vi os altid på at bruge den mest skånsomme og gift-fri behandling til at løse problemet.

Hvad koster det?

Priserne varierer alt efter omfang og mængde af skadedyr, så kontakt os gerne for en pris. Så kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at se på problemet for at kunne give en endelig pris.

Her ser du et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og jeg underviser medarbejdere i flere danske kommuner.

Døjer du med muldvarpe i haven?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på skadedyrsbekæmpelse af muldvarpe. 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter der alle er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden indenfor skadedyrsbekæmpelse, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse