Oplever du problemer med hvepse og deres hvepsebo?

Vi kan tilbyde dig hurtig og effektiv hjælp til fjernelse af disse agressive gæster. Fjernelse af hvepsebo koster ca. 1000,00 kr. Begynd aldrig selv at fjerne hvepseboet, da dette kan være farligt! Vi kan sprøjte i op til otte meters højde uden brug af lift. Vi har garanti på, at boet er dødt inden for 48 timer efter, at vi har sprøjtet.

Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyersbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrbekæmper i over 15 år, og er med til at undervise medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne mine skadedyr selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men det er

Hvordan fjerner vi hvepsen?

Vi bruger et effektivt insektpulver, som vi putter ind i boet, og et gram er nok til at slå hele hvepseboet ihjel.

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

Du undgår selv at blive stukket, og i værste tilfælde risikere at få en allergisk reaktion, og komme på hospitalet.

Hvad koster det? Det koster kr. 1.000 pr. hvepse bo. Er der

Så betaler man kun kr. 600 ekstra. Hvis det er akut, har vi et tillæg kr. 250. Vi har desuden et weekend-tillæg på kr. 400

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig og effektiv skadedyrsbekæmpelse der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og som udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Hvad skal du gøre hvis du har hvepsebo?

Du skal hurtigst muligt få fjernet hvepseboet. Gå aldig i kast med dette selv, lad en fagmand fjerne boet så du undgår at udsætte dig selv for fare ved at blive stukket. Hvepse er en smittespreder og har mange bakterier i sine spytkirtler som ved stik kan skabe store problemer.

Hvepse og hvepseboer på ens ejendom er en plage der skal væk så hurtigt som muligt. Hvepsene udviser ofte en agressiv adfærd og et stik kan medføre stor pine og være farligt hvis du har hvepse allergi.

Har du problemer med hvepse?

Vi hjælper dig af med dine hvepse og hvepsebo, og forebygger at de kommer igen 

 

Hvordan hjælper vi? 

Vi sprøjter dit hvepsebo med et miljøgodkendt og giftfrit bekæmpelsesmiddel. Dette gør, at hvepsene dør og derved eliminerer vi risikoen for angreb. Herefter fjerner vi boet for dig, og sprøjter hele det omkringliggende område, således at hvepsene ikke kommer igen. 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Få bekæmpet dit hvepsebo - hurtigt og nemt!

Du skal hurtigst muligt få fjernet hvepseboet. Giv dig aldrig i kast med dette selv, lad en fagmand fjerne boet, så du undgår at udsætte 
dig selv for faren ved at blive stukket. Hvepse er smittespredere og har mange bakterier i sine spytkirtler, som ved stik kan forvolde store problemer. 

Hvepse og hvepseboer på ens ejendom er en plage, der skal væk så hurtigt som muligt. 
Hvepsene udviser ofte en agressiv adfærd, og et enkelt stik kan medføre stor smerte og være farligt for dig, hvis du har allergi overfor hvepse.  Du skal derfor ALDRIG selv gå i krig med disse insekter, men kontakte en skadedyrsbekæmper, som kommer og løser problemet for dig. 

 

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse