Hører du puslen på loftet, og breder der sig en underlig lugt?

Så kan du have fået besøg af husmåren!Akut brug for vores hjælp? Klik her for at ringe op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Rumsteren på loftet? Så er husmåren sikkert kommet på besøg!

Husmåren er i familie med den almindelige mår, og den kan godt minde om et egern, der er blevet trukket lidt i halen. Husmåren er et rovdyr, som spiser lidt af hvert. Den nyder bl.a. mus, fugleæg og sågar pindsvin. Derfor er det også nemt at konstatere, om du har fået besøg af husmåren, da dens ekskrementer afslører både fjer og små knoglerester. Husmåren kan være ødelæggende for din tagisolering, da den ynder at gnave i dette materiale. Den kradser også i din dampspærrer, hvilket kan forvolde fugtskader i din bolig. Da husmåren er et rovdyr, lugter de også fælt. Også dette fænomen afslører dem.

Husmåren findes i hele Danmark. Husmåren ligner skovmåren, som er fredet. Men hvor skovmåren har en gul halsplet og en sort snude, er husmårens halsplet hvid - og den kan strække sig ud på forbenene - og den har en lys snude.

En voksen husmår er ca. 70 cm lang, og heraf udgør halen de 25 cm. Husmåren lever fortrinsvis af mindre pattedyr; fra mus til pindsvin, og af fugle og fugleæg.

Vi hjælper dig af med de ubudne gæster!

Er husmåren først flyttet ind, kan den være svær at komme af med. Dyret kan finde på at gnave i din tagisolering, og den kan sågar bebo din hulmur. Husmåren er et nat dyr, og derfor larmer den mest i de tidlige morgentimer.

Vi hjælper dig med at udrydde dette skadedyr, bl.a. ved at sætte afskærmning op. Husmåren har sine faste ruter, også oppe på dit loft. Ved hjælp af afskærmningen, forhindrer vi, at husmåren kommer ind igen.

Vi benytter også mårfælder i vores effektive bekæmpelse af din ubudne gæst.


Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og jeg underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne husmåren selv?

Du skal IKKE prøve at fjerne husmåren selv. Dette skadedyr kræver en erfaren skadedyrsbekæmper, så få fat i Mk Skadedyr. ...

Hvordan fjernede du husmåren?

Vi bruger bl.a. fælder eller rottehunde, som er yderst effektive metoder til indfangelse af husmåren. ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den ...

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi bedre forstå ...

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse