Fnat bekæmpelse i dit hjem

Har du små kløende blærer mellem f.eks. dine fingre? Så kan du være smittet med fnat. Når I er påbegyndt behandling for fnat, så kommer vi og desinficerer dit hjem på en professionel og faglig korrekt måde, samt forebygger yderligere smitte! Akut brug for hjælp?Klik her for at ringe os op  Få et gratis tilbud

Hvad er fnat?

Fnat er en hudinfektion, som fnatmiden forårsager. Miden trænger ind i din hud, og derved opstår der en kløende plamage. Ved større angreb bliver huden inficeret. Angreb af fnatmider forstyrrer bl.a. din nattesøvn, da kløen er værst om natten, under den varme dyne.

Der kan gå nogle uger, inden man opdager at man har fnat. I den periode smitter man andre, så når diagnosen er stillet af lægen, skal alle i husstanden og omgangskredsen i behandling. Der findes flere forskellige cremer og tabletter til behandling af fnat, som alle kan købes på apoteket i håndkøb

Fnatmider lægger æg i det øverste lag af din hud, og efter 2-3 uger klækker de. Det er derfor der kan gå lidt tid, inden man opdager, at man har fnat. Er fnat først konstateret, skal man straks kontakte alle man har været i tæt kontakt med i de seneste 3 uger, da de også er smittede.

Det er yderst vigtigt, at alt husstandens tøj, sengetøj, tæpper o.lign. vaskes ved 60 grader, samt at alle beboere i husstanden er i behandling for fnat samtidig. Derved kan man, efter al sandsynlighed, få bugt med fnat.

Er du blevet inficeret med fnat?

Så snart alle beboere er i medicinsk behandling for fnat, kommer vi og desinficerer din bolig med en speciel væske, som sørger for, at hjemmet forbliver frit for fnatmider!

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Her er der et lille udpluk af de virksomheder jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyersbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i skadedyrsbekæmpelse i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os, eller sende os en mail

Hvis vi forgæves har prøvet og kontakte dig, lægger vi altid en besked, eller sender en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis dette giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det optimale resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder opgaven.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for flere kommuner rundt omkring i landet.Spørgsmål og svar

Mk Skadedyr kommer og desinficerer din bolig efter jeres behandling for fnat er afsluttet. Vi bruger en speciel væske mod fnatmiderne. Denne væske dræber både mider, æg og larver, så man undgår fremtidig smitte. Væsken er naturligvis uskadelig for mennesker og dyr, da Mk Skadedyr jo altid bruger den bedst tænkelige løsning, både miljømæssigt og humant.

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris, så kan vi sammen finde en god løsning. Prisen kan varierer alt efter størrelse af din bolig, men lad os sammen finde en rigtig god pris.

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse