Autoriseret skadedyrsbekæmpelse af duer

Vi har stor erfaring med indfangning af duer. Vi bruger bla.a fuglesluser til indfangningen. Vores erfaring siger os, at indfangning af duer ofte er den bedste løsning, da dette løser problemet permanent. Kontakt os uforpligtende, så finder vi en skræddersyet løsning der passer til jeres behov og ønsker.Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Kurren udenfor soveværelsesvinduet?

Vi kender alle til den ballade, duer kan lave. Et er, at de larmer, men de sviner også noget så forfærdeligt. Dyrenes reder kan f.eks. forårsage stoppede nedløbsrør, og de kan tilsvine dit vasketøj. 

Duer varierer i størrelse, en tyrkerdue er på størrelse med f.eks. en lærke, og den mest almindelige due herhjemme, ringduen, kan blive på størrelse med en høne. Duernes sang kaldes for kurren. Dyrene lægger normalt mellem 1 og 3 æg pr. kuld, svarende til ca. 9 unger om året. Duer bruges ofte som kommunikationsmiddel, og de bliver også ofte brugt som fredssymbol. Duen er dog langtfra fredelig, specielt ikke overfor sine egne artsfæller. Duerne er sundhedsskadelige for os mennesker, faktisk er de ligeså farlige som rotter. Deres ekskrementer er fulde af bakterier, som kan smitte os mennesker. Sygdomme som allergi, salmonella og menigitis er de hyppigste vi får fra duer. Det er dog sjældent dette sker. Derudover er duers afføring tillige så syreholdig, at den kan ødelægge murværk og lakken på vores biler. 

 

Eksempel på en duefælde

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene, og dette er til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og er bl.a. med til at oplære medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne duerne selv?

Det er bestemt ikke nogen god ide. Duer er intelligente dyr, og ikke særligt bange for mennesker. Vores metoder til due-bekæmpelse er effektive pg humane.

Hvordan fjerner I duerne

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

Hvad koster det?

Kontakt os gerne, og lad os få en snak. Så kan vi også bedre forstå

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer af skadedyr, og arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden indenfor skadedyr gør bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for flere kommuner rundt om i landet.Har du problemer med duer?

Ønsker du at få indfanget duerne eller monteret duepigge, så er du kommet til det rigtige sted. 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi få lavet en aftale med det samme.   
 

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse