Autoriseret bekæmpelse af brumbasser og humlebier

Brumbasser og humlebier har evnen til at bygge bo de underligste steder, og dette kan være generende for os mennesker. Vi hjælper dig af med bierne og deres bo. Kontakt os uforpligtende.Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

 

Humlebier og brumbasser er fredelige små insekter, og fantastiske nyttedyr. De er vigtige i forbindelse med bestøvningen af vores blomster, frugttræer og afgrøder. Til forskel fra almindelige bier, så er humlebiens levetid kun ca. 1 år, og den dør som regel, når frosten sætter ind. Det er sjældent, at vi mennesker bliver generet af disse insekter, da de helst bygger deres bo i jorden, i efterladte musse-reder eller i sprækker i træer. Nogle gange kan bierne dog finde på at etablerer et bo lidt for tæt på vores bolig, og så kan de blive til stor gene for os. Så må vi hos Mk Skadedyr rykke ud og fjerne boet. Det er dog primært forskellige institutioner, så som børnehaver og skoler, der får brug for vores hjælp til bekæmpelse af brumbasser og humlebier.

 

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyersbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne brumbasserne selv?

Du skal IKKE prøve at fjerne brumbasserne selv. Dyrene kan føle sig truede, og så kan de blive agressive. Det sker dog sjældent at de angriber.

Hvordan fjerner vi brumbasserne?

Vi sørger for at sprøjte ved indgangen til boet, og ved aftenstid fjerner vi så boet. Ved denne tid på døgnet er alle dyrene gået til ro for natten, og boet er nemt at fjerne....

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

Det er altid en god ide, at få fagfolk i spil, hvis man er det mindste i tvivl. Vi har ekspertisen, og vi bestræber og altid på at bruge

Hvad koster det?

Prisen varierer, så kontakt os, så kan vi også bedre forstå problemets omfang. Er der tale om en større opgave, bliver vi i de fleste tilfælde nødt til at komme ud at bese problemet, for at kunne give en endelig pris på opgaven.

Har du problemer med brumbasser og humlebier?

Vi hjælper dig af med bierne, og forebygger at de ikke kommer igen

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 60627676, så kan vi få lavet en aftale med det samme.   
 

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig og effektiv skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og han arbejder både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han bl.a. er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Andre ydelser

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse