Skal Mk Skadedyr hjælpe dig med en sikker og giftfri bekæmpelse af skadedyrene?

Vi er eksperter i giftfri skadedyrsbekæmpelse, og vi bruger udelukkende giftfri og miljøgodkendte produkterAkut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Her ser du et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du selvfølgelig vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for hjælp, kan vi rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige midler til at bekæmpe skadedyrene med. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, forgæves, lægger vi altid en besked eller sender en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis dette giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi går igang.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max. 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter der alle er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Vores skadedyrsbekæmpelse er effektiv og gift-fri!

Hos Mk Skadedyr tager vi hensyn til vores kunders sikkerhed og sundhed. Ligeledes passer vi naturligvis også godt på vores medarbejdere. Dette kan lade sig gøre, fordi vi altid er udstyret med den nyeste teknologi og nyeste viden inden for skadedyrsbekæmpelse. F.eks. bruger vi damp ved uddrivelse af rotter og muldvarpe. Vi oplever tit, at f.eks. rotter bliver resistente overfor diverse gift-midler, så derfor er damp effektivt. Vi bruger giftfri kemikalier eller anu-substans, der ikke kan påvirke vores helbred og miljøet omkring os.

Vi har besluttet, at vores bekæmpelsesmetoder skal være så kemikalie- og gift-fri som overhovedet muligt. Gift-fri metoder sikrer både os mennesker, og passer samtidig godt på vores miljø. Derfor tilbyder Mk Skadedyr en lang række bekæmpelsesmetoder inden for gift-fri skadedyrsbekæmpelse, og vi sikrer alt fra kloakker, lagerhuse, fødevarevirksomheder, hoteller, samt udendørsarealer til private hjem, helt kemikaliefrit. Vi tilbyder også desinficering i private hjem, i tilfælde af f.eks. støvallergi, og her på det seneste også i Covid-19 tilfælde.

Kan jeg ikke bare fjerne skadedyrene selv? Man skal, i de fleste tilfælde, ikke selv begynde at fjerne skadedyrene!

Du kan risikere at udsætte andre dyr for unødvendig fare, og vi har hørt flere historier om mennesker der går med kronisk hovedpine, efter at der er blevet doseret for meget gift mod et skadedyr. Og det værste er, at giften ikke altid virker. Hvis du giver f.eks. myrer for meget gift, så dør de før de når tilbage til dronningen, og dermed er man ikke sluppet af med skadedyret.

Hvad er fordelene ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I rigtig mange tilfælde er Mk Skadedyr det mest humane og miljøvenlige valg til fjernelse af skadedyrene. Hos os bestræber vi os nemlig altid på at bruge den mest skånsomme behandling til løsning af problemet. Vi er altid up-to-date med den nyeste teknologi indenfor skadedyrs-området.

Hvad koster det?

Priserne varierer, så kontakt os gerne for en pris. Ofte kommer vi ud og beser problemerne, så kan vi nemlig give dig den helt rigtige pris på opgaven.

Skal vi hjælpe dig med giftfri bekæmpelse af skadedyr?

Vi er nemlig eksperter i giftfri skadedyrsbekæmpelse

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Vores skadedyrskontrol er effektiv og gift-fri

Mk Skadedyr tager sig af vores kunders og vores medarbejders sundhed og sikkerhed. Dette opnås, fordi vi altid er udstyret med den nyeste teknologi og viden inden for skadedyrsbekæmpelse, Det samme gælder også når det kommer til skadedyrsbekæmpelse. Også her opererer vi uden brug af kemikalier eller anu-substans, der kan påvirke vores helbred og vores miljø.

Vi har besluttet, at vores kontrolmetoder skal være så vidt muligt gift-fri og altid miljøvenlige. Derfor tilbyder Mk-skadedyr en lang række kontrolmetoder inden for skadedyrsbekæmpelse, der sikrer alt fra kloak, lagerhuse, fødevarevirksomheder, hoteller, udendørsarealer omkring private hjem, helt kemikaliefrit.