Autoriseret skægkræ bekæmpelse

Har du fået problemer med skægkræ i boligen? Et lille problem kan hurtigt blive til et stort problem! Èt skægkræ kan blive til over 200 på bare et år! Så jo hurtigere du griber ind, desto billigere bliver det for dig, at få løst problemet.Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Hvad er et skægkræ?

Denne invasive art minder meget om sølvfisk, men er en anelse større, ca. 2 cm lange. Det lille insekt er en fætter til den kendte sølvfisk, vi ofte ser pile rundt i badeværelset og andre fugtige steder i vores bolig. Skægkræ er dog anderledes – og de kan forvolde stor skade..

Modsat sølvfisk kan skægkræ optræde i et kæmpe antal i hele vores bolig, og de trives rigtig godt dér, hvor vi plejer at opholde os. De er f.eks. glade for soveværelser og stuer, og altså ikke kun vådrum. Desværre kan de skæggede kryb derfor også finde vej til din seng, og det er jo ikke særligt behageligt at finde dem her..

Skægkræ medfører ikke nogen direkte sundhedsfare, og de gør ikke skade på din bolig. Det største problem ved dem er, at de er der! Det er for eksempel ikke sjovt at tage en bog ned fra reolen, og opdage at kapitel 8-13 mangler!

Det er ikke nemt at beskytte sig mod disse kryb. Selvom de fuldvoksne insekter er lette at få øje på, er de unge skægkræ meget mindre og ikke så nemme at spotte. Skægkræet kommer ind i dit hjem sammen med alle slags varer, f.eks. med postpakker som bestilles over nettet, i emballage på møbler og de rejser gerne med hjem i feriekufferten.

Man ved ikke, hvorfor skægkræene har spredt sig så hurtigt i Danmark. Én af grundende kan muligvis være, at insekterne lever om natten, er gode til at skjule sig og derfor lever i fred. En anden grund kan være, at de til forveksling ligner sølvfisk, og at vi derfor ikke lægger mærke til dem, før der er for mange af dem i vores hjem. Selvfølgelig spiller vores store rejselyst overalt i verden også en rolle.

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare bekæmpe skrægkæet selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. ...

Hvordan fjerner vi skægkræet?

Vi tager altid udgangspunkt i den nyeste viden indenfor området, og hvis man ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den ...

Hvad koster det?

Hos os betaler man pr. behandling. Prisen varierer alt efter hvor stor boligen er. Kontakt os, så taler vi om omfanget af skadedyr i din bolig, og så fastslår vi en pris. ...

Har du fået problemer med skægkræ?

Ønsker du at få sat en effektiv stopper for invasionen af skægkræ, så er du kommet til det rigtige sted. 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for. Desuden har jeg også serviceret mange private kunder.

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos Mk Skadeyr bruger vi kun miljøvenlige og giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, produkter som er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden, betyder bl.a. at han er med til at rådgive og udføre arbejde for bl.a. flere kommuner rundt om i landetAndre ydelser

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Bekæmpelse af fnat
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse