Skal vi hjælpe dig med en effektiv rottesikring?

Få foretaget en effektiv sikring mod rotter, og få os til at opsætte rottesikringen, så du kan forvisse dig om, at rotterne holder sig vækAkut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Her er der et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os, eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, lægger vi altid en besked. eller sender en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har i forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det optimale resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er helt på plads inden vi sætter igang.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.Udfyld formularen

Dette tager under 1 minut

Modtag tilbud

inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max. 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle former for skadedyr, både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Rottesikring er en god og sikker investering for at undgå besøg af rotter.

Ligegyldigt hvor små eller store rotter du har observeret, så har rotten evnen til at skabe ødelæggelse i dit hjem. Ikke kun er de irriterende, men de kan også forårsage en masse alvorlige materielle skader, såsom at ødelægge dit kloaksystem eller bygninger. Rotter er desuden, som smittebærere, yderst sundhedsskadelige, og da de ofte invaderer vores fødevarer og efterlader deres ekskrementer overalt, kan de overføre sygdomme til os mennesker.

Så før rotterne får mulighed for at finder adgang til dit hjem og begynder at lave ballade, er det meget vigtigt, at få Mk Skadedyr ud for at sikre dit hjem. Foruden rottesikring ved brug af elektroniske fælder, bruger vi også rotte hunde, til at indfange skadedyret. Når det kommer til rotter, der forårsager skader i hjemmet eller i virksomhedeh, skal du finde alle de punkter, der kan give adgang for dette skadedyr, og du skal sørge for at få forseglet/sikret alle disse steder. Det er også bydende nødvendigt, at du opretholder passende hygiejne- og hygiejneforhold for at forhindre rotteforurening. F.eks. er et skraldeskur det rene slaraffen-land for rotter, så sørg altid for, at få ryddet skraldet væk, og sæt aldrig skrald ved siden af en affaldscontainer.

Vi dækker naturligvis hele Storkøbenhavn og Sjælland, og vi sidder altid klar ved telefonen til at servicere dig.

Vi er desuden forhandlere af Ratél kloak fælder, og vi udfører installation og service på disse fælder på hele Sjælland. Ratéls mål er, at bidrage til miljøvenlige og dyreetisk-forsvarlige løsninger i forbindelse med rottebekæmpelse.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne rotten selv?

Under alle omstændigheder, skal du altid kontakte din kommune, i tilfælde af rotter. Det er kommunens pligt, at hjælpe dig. I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, at fjerne dem selv, men det er ...

Hvordan fjernede du rotten?

Mk Skadedyr bruger bl.a. elektroniske fælder til indfangning af rotter. Disse fælder kan overvåges, og når en rotte er gået i fælden, kommer vi og tømmer den. Gift mod rotter er blevet mindre effektivt de senere år, da rotterne ses at blive resistete overfor giften.

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

Du får besøg af fagfolk, der ved, hvad vi har med at gøre. Vores metoder er humane og i mange tilfælde er den mest miljøvenlige løsning også den bedste. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme og miljøbevidste behandling til at løse problemet.

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi bedre forstå ...

Skal vi hjælpe dig med rottesikring?

Få forebygget mod rotter og få opsat rottesikring, så du sikre dig, at rotterne holder sig væk

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.