Autoriseret skadedyrsbekæmpelse af mus

Pusler det i dine køkkenskabe, eller ligger fliserne udenfor lidt ujævnt? Så er musene på spil, og har du ingen kat, så kommer vi og tilbyder dig en giftfri bekæmpelse af musene!Akut brug for hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Husmus

Husmusen er en lille, men uvelkommen gæst i vores hjem. Den bygger reder i isoleringen på loftet, og den holder også til under gulvbrædderne. Musen kan også invadere dine køkkenskabe, og gå i dine tørvarer. Musens ekskrementer er bakteriefyldte, og dermed kan musen være sundhedsskadelig for os mennesker. Desuden opstår der en væmmelig, lidt sødlig lugt i dit hjem, hvis musene er flyttet ind.

Har du fået besøg af musene, skal vi nok hjælpe dig af med dem igen. Vi har stor erfaring i bekæmpelse af mus, og vi kommer dig hurtigt til undsætning. Den mest effektive metode til indfangning af mus, er de elektroniske fælder vi opsætter. Disse fælder kan også overvåges, så man får besked, når en mus er gået i fælden. Mus er ikke dumme dyr, så de finder nemt ind i din bolig. Det du selv kan gøre, er at sikre, at dine døre og vinduer er tætte og uden huller. Musene behøver bare et lille hul, og så er de inde i din bolig. Musene kan lave masser af ballade i dit hjem, først de er kommet ind.

De gnaver bl.a. i elektriske ledninger, og kan forårsage stor skade derved. Vi kan hjælpe dig ved bl.a. at opsætte smækfælder rundt omkring i dit hus. Vi kan desuden lægge små giftdepoter udenfor dit hus, lige der hvor musene kommer ind. Gift indendørs i dit hjem er ikke smart, hvis musene så ligger og dør under parketgulvet.

Det kan forårsage flere besøg af andre skadedyr, som spiser de døde mus. Her tænker vi bl.a. på rotter, husmår og lignende dyr.


Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne musene selv?

Du skal IKKE prøve at fjerne musene selv. Mk Skadedyr bekæmper mus ved hjælp af bl.a. elektroniske fælder, og vi bruger meget sjældent gift. Den bedste og mest humane metode er helt klart fælder. ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I tilfælde med besøg af mus, er den bedste løsning natuligvis altid at ringe efter os. Vores store erfaring indenfor skadedyr er værd at benytte sig af. ...

Hvad koster det?

Priserne varierer, så kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi også bedre forstå ...

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for flere kommuner rundt om i landet.Andre ydelser

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse