Har du fået problemer med klanner i din bolig?

Så bare rolig, vi hjælper dig af med denne lille bille, og sørger for, at de ikke kommer igen. Klannere er ikke vilde med rene overflader, så en ordentlig rengøring og en effektiv sprøjtning, det er nogle af vores arbejdsmetoder.Akut brug for vores hjælp? Klik her for at ringe op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Her har du et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelse af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr, og produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Her er lidt information om klanner

Klannere er en bille, der hører til insektfamilien. Klannere lever i naturen af bl.a. fjerrester og andet affald fra fuglereder. Indendørs lever klannere af gamle madrester. Hvis du har mange klannere i din bolig, kan dette indikere en død mus eller rotte under gulvet eller på loftet.

Klannerne kan også betragtes som nyttige dyr, f.eks. nedbryder de organiske materialer og æder ådsler.

Udendørs lever billerne på dyrerester som døde gnavere, gamle hvepsebo og fuglerester, og herfra kommer øgenavnet "naturens affaldsmænd".

Sådan ser klannerne ud


En voksen klan er 7 - 9 mm lang. Det kan let genkendes med sin sorte krop med et gråt krydsbånd på tværs af vingerne. På tværs af båndet har klannen seks sorte prikker.Klanner er en del af billefamilien, og de er let at genkende på den aflange krop. En voksen klan er mellem 7 – 9 mm lang. Alt efter hvilken klan du ser, kan de variere i farven. De kan være både sorte, brune, og grålige.

Klannen ses ofte i køkkenet, hvor den kan angribe dine madvarer, såsom skinke, pølser og ost. Billen er heller ikke bleg for at spise dit knækbrød. Klannerne kan både som larver og voksne skabe ravage, men det er hovedsageligt larverne, der forårsager skader på din mad.

I særlige tilfælde kan larverne grave sig ind i træværk eller andet materiale. Klannerne kan også dukke op i kælderen og på loftet, hvor de f.eks. lever af døde mus.

Sådan forhindrer du et klan-angreb

En god måde at forhindre invasionen af klannerne på, er et rent køkken, så der ikke forekommer rester af mad på køkkenbordet. Støvsug regelmæssigt, også ind i revnerne, så man får fat i brødkrummerne. Dyrefoder bør opbevares i tætte containere.

Klannerne kan flyve, og de kan godt lide at komme ind i huset på de varme sommerdage, så derfor kan det være en fordel at have et net foran vinduer og døre.

Ud over de sundhedsmæssige bekymringer ved at have klanner i dit hjem, kan de ogå være ret ødelæggende. De kan finde på at angribe dit tøj, og sågar gå i dine papirer. Du kan også risikere at finde dem i din seng!

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne klannerne selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er ...

Hvordan fjernede du klanneren?

Du kan risikere at udsætte husdyr for fare og vi har hørt ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den ...

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Via samtalen med dig, kan vi bedre forstå ...

Har du fået problemer med klanner ?

Vi kommer og fjerner krybene og sørger for, at de ikke kommer igen. 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse