Oplever du problemer med kakerlakker, f.eks. i dit lune køkken?

Så kan vi hjælpe dig af med disse uvelkomne gæster. Kakerlakker yngler med lynets hast, og inden længe, kan de være overalt i din bolig. Vi bekæmper disse skadedyr giftfrit, og forebygger, at de kommer igen.Akut brug for vores hjælp? Klik her for at ringe os op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Her ser du et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og desuden underviser jeg medarbejdere i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri og miljøvenligeprodukter til bekæmpelse af skadedyr. Vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder, at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Kakerlakker

Kakerlakker er blandt de mest almindelige skadedyr i mange hjem, forretninger og restauranter. De elsker varme og fugtige steder, og derfor er de hyppige gæster i restauranters køkken og i bagerier. Om natten søger de efter mad i køkkener, opbevaringssteder for mad, skraldespande, afløb og kloak. De betragtes som skadedyr, da de invaderer vores madvarer. Nogle mennesker kan blive allergiske over for kakerlakker efter hyppig eksponering. Kakerlakker kan undertiden spille en rolle som bærere af tarmsygdomme, såsom diarré, dysenteri, tyfusfeber og kolera.

Ud over de sundhedsmæssige bekymringer ved at have kakerlakker i dit hjem, burde en bekymring også være, den fart de yngler i. Kakerlakkerne lægger ca. 40 æg på 3-4 måneder. Hvis lysene tændes i et inficeret køkken om natten, løber kakerlakker fra tallerkener, redskaber, arbejdsflader og gulvet mod ly. Derfor er det meget vigtigt at bekæmpe de små skadedyr straks, og sikre en grundig rengøring efterfølgende. Du bør derudover også sørge for at opbevare dine madvarer i tætsluttende, lukkede beholdere, så kakerlakker og andre skadedyr ikke har adgang til dem. Hvis du er i tvivl om, der har været kakerlakker i dine madvarer, bør du kassere disse.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne kakerlakkerne selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er ...

Du kan risikere at udsætte husdyr for fare og vi har hørt ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den ...

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris, så vi i dialog med dig bedre kan forstå ...

Har du problemer med kakerlakker?

Vi hjælper dig effektivt af med kakerlakkerne, og forebygger de kommer igen. 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Kakerlakker

Kakerlakker er blandt de mest almindelige skadedyr i bl.a. vores hjem. Restauranter og storkøkkener plages også hyppigt af dette lille skadedyr. Kakerlakker formerer sig med lynets hast, så man skal hurtigt igang med at bekæmpe dem. De er meget aktive om natten, hvor de søger efter mad i køkkener, opbevaringssteder for mad, skraldespande, afløb og kloak. I dagstimerne gemmer de sig bl.a. i sprækker i vægge, dørkarme, skabe og sågar møbler. De gemmer sig også i vores afløb, f.eks. i køkkenet.  

Kakerlakker lever i tæt tilknytning til os mennesker. De er vilde med vores lune køkkener, fugtige baderum o.s.v.  Kakerlakker lever normalt i lidt større grupper. Kakerlakkerne er sjældent sundhedsskadelige for os mennesker. Det er yderst sjældent, de overfører sygdomme til os. Det er dog sket, at et menneske er blevet smittet med salmonella, men det hører til sjældenhederne.

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse