Bekæmpelse af fluer

Har du problemer med fluer eller bananfluer i og omkring dine madvarer? Oplever du en livlig trafik i dit køkken og i dine køkkenskabe af disse små irriterende flyvere, og vil du gerne slippe af med dem straks? Så er du kommet til det rette sted. Vi kommer og bekæmper fluerne, og sørger for, at de ikke kommer igenAkut brug for vores hjælp? Klik her for at ringe op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Her er et lille udpluk, af de virksomheder jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og er med til at oplære og undervise medarbejdere i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os, eller sende os en mail

Hvis vi forgæves har prøvet og kontakte dig, lægger vi altid en besked, eller sender en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis dette giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden igangsættelse.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max. 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for disse kommuner.Lidt om bananfluer

Hvis du har set små sorte fluer i dit køkken, er det sandsynligvis bananfluer. Disse insekter kan være et problem året rundt, men er især almindelige i sensommeren / efteråret, fordi de tiltrækkes af modnet eller gærende frugter og grøntsager.

Fluerne tiltrækkes også af rådnende bananer, kartofler, løg og andre ikke-kølesvarer, der er købt i købmandsforretningen. Kort sagt, de tiltrækkes af alt spiseligt.Bananfluens reproduktion er enorm. Får de muligheden, vil de lægge omkring 500 æg om ugen. Hele livscyklussen fra æg til voksen kan afsluttes på cirka en uge.

Fluerne er primært til irritation for os mennesker. De har imidlertid også potentialet til at forurene mad med bakterier, men det er sjældent det sker.

Forebyggelse

Den bedste måde at undgå problemer med bananfluer er at fjerne tiltrækningskilderne. Frugt og grønt, der er modnet, skal spises, kasseres eller nedkøles. Knækkede eller beskadigede dele af frugt og grøntsager skal skæres væk og kasseres.

Vinduer og døre skal være udstyret med tætsiddende (16 mesh) skærme for at forhindre voksne fluer i at komme indendørs.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne fluerne selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Men det er ...

Du kan risikere at udsætte husdyr for fare og vi har hørt

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Via denne samtale kan vi bedre forstå

Har du problemer med bananfluer?

Har du mange bananfluer som skal bekæmpes, er du kommet til det rette sted! 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Banan fluer

Hvis du har set små fluer i dit køkken, er de sandsynligvis frugtfluer, også kaldet bananfluer. Fluerne kan være et problem året rundt, men er især almindelige i sensommeren / efteråret, fordi de tiltrækkes af modnet eller gærende frugter og grøntsager.

Tomater, meloner, squash, druer og andre letfordærvelige genstande hentet fra haven er ofte årsagen til, at en storm af fluer udvikler sig indendørs.Bananfluer tiltrækkes også af rådnende bananer, kartofler, løg og andre ikke-kølesvarer, der er købt i f.eks. supermarkedet.

Forebyggelse
Den bedste måde at undgå problemer med bananfluer er at fjerne tiltrækningskilder. Produkter, der er modnet, skal spises, kasseres eller nedkøles. Knækkede eller beskadigede dele af frugt og grøntsager skal skæres væk og kasseres, hvis der er æg eller larver i det sårede område. En enkelt rådnende kartoffel eller løg glemt bagpå et skab, eller spild af frugtsaft under et køleskab kan avle tusinder af frugtfluer. Det kan også være en genbrugsbakke, der opbevares i kælderen, som aldrig tømmes eller rengøres.

 

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse