Edderkopper - autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Problemer med mange edderkopper og deres spind? Vi hjælper dig af med dit edderkoppe-problem og sørger for, at disse spindlere ikke kommer til at genere dig igen.Akut brug for vores hjælp? Klik her for at ringe op  Bestil et 100% uforpligtende og gratis tilbud

Hvorfor er der så mange edderkopper i mit hus?

Efteråret er klart edderkoppens favorit sæson, ligesom mange af os mennesker også ynder denne sæson. Bladene begynder at få smukke farver, og vi begynder at tilbringe mere tid indendørs. Edderkoppen følger med os ind i varmen, og det i stort tal. Når efteråret rammer, ser det ud til, at edderkopperne bogstaveligt talt kommer ud af træværket, og de spinder væv overalt i hjørnerne.

Hvorfor kommer edderkopperne ind i mit hjem?


Som nævnt tidligere, når kulden banker på, flytter de fleste edderkopper ind. Edderkoppen er faktisk mere et nyttedyr, end et skadedyr. Den spiser stort set alt småkryb indendøre, så vil du minimere antallet af edderkopper i dit hjem, så få støvsuget døde insekter op fra gulvet og vindueskarme. Dermed fjerner du vigtige "fødevarer" for edderkoppen. Edderkopper i Danmark er ikke giftige

Selvfølgelig, lider man af araknofobi (sygelig angst for edderkopper) skal dyrene fjernes helt. Man skal være klar over, at alle sprækker og revner er gode ynglepladser og skjulesteder for edderkopper.

Der er en god chance for, at edderkopperne kommer ind gennem huller i bygningsstrukturen, gennem åbne vinduer o.lign.

En god hygiejne indendørs minimerer antallet af de uvelkomne, 8-benede kryb.

Problemer med edderkopper?

Vi hjælper dig af med dine edderkopper, og forebygger, at de kommer igen 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.   
 

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for hjælp, kan vi sagtens rykke ud inden 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er både til din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os, eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, lægger vi altid en besked, eller sender en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er klarlagt inden inden vi sætter opgaven igang.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676, så kan vi lave en aftale med det samme.Udfyld formularen

Dette tager under 1 minut

Modtag tilbud

inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max. 4 uger

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for mange kommuner rundt om i landet.Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne edderkopperne selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men har du rigtigt mange, så er det ...

Du kan risikere at udsætte husdyr for fare, og vi har hørt ...

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I mange tilfælde er den ...

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Så kan vi også bedre forstå ...

Hvorfor er der så mange edderkopper i mit hus?

Efteråret er jo sæsonen, hvor vi mennesker opholder os mere indendørs. Kulden trænger sig på, og vi tænder for varmen. I den forbindelse bliver vi så mere opmærksomme på vores indeklima, og så får vi øje på de 8-benede beboere! Edderkoppen er faktisk et nytte-dyr, der spiser alt små-krybet, vi har indendørs. Naturens støvsugere, kan man kalde dem. For nogle mennesker er edderkopper bare væmmelige, og bliver der for mange af dem, kan nogle ligefrem udvikle araknofobi, som er en fobi overfor edderkopper. Så skal de naturligvis ud af hjemmet. En ting man selv kan gøre forebyggende er, at sørge for at støvsuge tit, også vindueskarmene ska ha' en tur. For døde fluer og andre små insekter er rent guf for edderkoppen. Så grundig rengøring er en stor hjælp. 

Hvorfor kommer edderkopper ind i mit hjem? Som nævnt tidligere har de fleste edderkopper, du ser i og omkring dit hus, sandsynligvis boet der i et stykke tid. Vi bliver bare mere opmærksomme på dem i efteråret og henover vinteren. Edderkopper holder til alle vegne, i sprækker og i revner i tapetet. De arter vi har af edderkopper vi har i Danmark er ikke farlige. Den store hus-edderkop kan finde på at bide, hvis den føler sig truet, og dette medfører lidt hudirritation omkring bidet. Irritationen forsvinder dog hurtigt igen.  Edderkopperne er nok bare mere irriterende end generende. Alle kender jo til at gå lige ind i et edderkoppe-spind, som så klæber sig fast til både ansigt og hår. 

Hvordan undgår jeg edderkopperme? Regelmæssige besøg fra en skadedyrsbekæmper hjælper med at identificere de steder i dit hjem, der er sårbare over for edderkopper. Skadedyrsspecialister kan også indføre forebyggende foranstaltninger for at forhindre edderkopper i at vende tilbage til dit hjem. Uden skadedyrsbekæmpelse øger du risikoen for et edderkoppe-problem.

skadedyrsbekæmpelse i København og Nordsjælland

Myrerbekæmpelse
Rotterbekæmpelse
Duebekæmpelse
Hvepse bekæmpelse
Borebille bekæmpelse
Sølvfisk bekæmpelse
Skrægkræbekæmpelse
Musebekæmpelse
Flagermusebekæmpelse
Edderkoppebekæmpelse
Hvepsebekæmpelse
Væggelus bekæmpelse