Mk Skadedyr tilbyder skadedyrssikring til alle slags erhverv

Hos Mk Skadedyr hjælper vi mange forskellige erhverv med at få sikret imod alle former for skadedyr, og vi hjælper selvfølgelig også dig! F.eks. kan vi sikre restauranten mod besøg af mus og rotter, bekæmpe myrer og kakerlakker i kantinen, hjælpe bageren af med bier og hvepse, og assistere hotellet ved et problem med væggelus. Desuden har vi også stor viden og erfaring til at klare sikringen mod skadedyr på større fødevarevirksomheder. Der er ingen opgave der er for lille eller for stor for os. Vores store erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse gør, at vi kan sikre alle typer af virksomheder, store som små. Vi er meget grundige i vores analyse af bygninger og udendørs arealer, aå vi på den måde får lavet vores sikringer de steder, hvor der er behov for det. Ved f.eks. rotte-bekæmpelse kan vi opsætte elekroniske fælder, som bliver overvåget 24/7. Dette sikrer, at vi fjerner skadedyrene hurtigt og effektivt. Alt dette klares ved et besøg af Mk Skadedyr, hvor bygninger og udenoms arealer kortlægges. Så kontakt os derfor allerede i dag på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt indenfor 48 timer, med et gratis og uforpligtende tilbud.Mk Skadedyr, Martin og hans team, har over 15 års erfaring i bekæmpelse af skadedyr. Blandt vores kunder som får lavet skadedyrssikring finder man alle erhverv, både store og små. En skadedyrssikring gør også hverdagen nemmere for de erhvervsdrivende. Der er altid styr på hygiejnen, og dette er en tryghed i forhold til egenkontrolsystemet og Fødevarestyrelsen. Der er f.eks. ingen bager der ønsker kakerlakker i sin bolledej, og ingen restauratør, der ønsker dårlig omtale på grund af rotter! Mk Skadedyr hjælper med at bekæmpe skadedyr og sikre mod yderligere indtrængning af dem, og dette vil med garanti gøre din hverdag lettere, når du ved, at du ikke har fået uventet besøg af skadedyr.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare fjerne skadedyrene selv?

I få tilfælde, ja det kan du gpdt, men det mest humane og miljøbevidste valg er, at kontakte os. Vi hjælper dig af med skadedyrene, og etablerer sikringer, der gør, at skadedyrene ikke kommer igen. Desuden bruger vi giftfri metoder, og bl.a. elektroniske fælder til indfangning af f. eks. rotter.

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I forbindelse med skadedyrssikring skal man vælge Mk Skadedyr, der har mange års erfaring indenfor dette område. Vi ved hvordan man griber tingene an, og hvordan man tackler skadedyrene på en human og miljøbevidst måde. Vi bestræber os altid på at bruge den mest skånsomme behandling og metode til at løse problemet.

Hvad koster det?

Prisen varierer, alt efter omfang og størrelse af dit erhverv og tilhørende lokaler, bygninger og udendørs arealer. Kontakt os derfor på 6062 7676, så laver vi en aftale om besigtigelse af området. Beesigtigelsen vil give os fuldt overblik, og udfra dette, give dig en fast og yderst rimelig pris.

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for flere kommuner rundt om i landet.