Mk Skadedyr tilbyder dig bygningsgennemgang i forbindelse med bl.a. bekæmpelse af rotter

Det bedste våben mod skadedyr er forebyggelse. Ved gennemgang af dine bygninger og din grund finder vi eventuelle bygningssvagheder, og vi kigger efter huller og spor af f. eks. rotter, så vi får elimineret grunden til de eksisterende eller kommende rotteproblemer. Husk, at godt vedligehold af bygninger, er lig med mindre risiko for skadedyr. Her hos Mk Skadedyr har vi stor erfaring i forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr, hvilket gør at vi kan tilbyde professionel bygningsgennemgang med efterfølgende rapportering med billeder til dig. Vi kan ligeledes tilbyde forskellige skadedyrssikringer, så I som kunder garanteres, at skadedyrene ikke kommer igen. Vi udfører bygningsgennemgang af f.eks. følgende bygninger og ejendomme: Erhvervsejendomme, skoler, institutioner, restauranter, virksomheder, boligblokke, (samt omkring-liggende arealer), skure og garager, sommerhuse og kolonihavehuseHusk, en grundig bygningsgennemgang udført af Mk Skadedyr er den bedste forebyggelse mod skadedyr

Kontakt os for en grundig bygningsgennemgang på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt, indenfor 48 timer.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg ikke bare selv gennemgå mine bygninger?

Det er vigtigt, at det er autoriserede fagfolk, som Mk Skadedyr, der foretager gennemgangen. Du garanteres en professionel gennemgang, som altid afsluttes med en kvalitetssikringsrapport, der også indeholder billeddokumentation.

Hvordan gennemgår Mk Skadedyr bygningerne?

Vi laver en minutiøs gennemgang af både bygninger og omkringliggende arealer, så du som kunde, kan være helt tryg og uden for fare for besøg af skadedyr. Vi udfører bl.a. isoleringskontrol, tjekker for utætheder i murværk og træværk, kort sagt, får kortlagt alt vedrørende dine bygninger og arealer

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

I sager omkring bygningsgennemgang angående skadedyrsbekæmpelse, skal man ha' fat i en autoriseret bekæmper. Hos Mk Skadedyr har vi Martin's store erfaring indenfor området

Hvad koster det?

Kontakt os gerne for en pris. Priserne varierer alt efter størrelse på både bygninger og arealer.

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for flere kommuner rundt om i landet.