Mk Skadedyr tilbyder forebyggende skadedyrssikring til boligforeninger

I boligforeninger er det udlejer der står for sikring mod skadedyr, og der er penge at spare, hvis man etablerer forebyggelse mod skadedyr. Mk Skadedyr yder service i forbindelse med skadedyrssikring i boligforeninger. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på 6062 7676, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt indenfor 48 timer.

Mk Skadedyr hjælper dig med skadedyrssikring i din boligforening

Vi bekæmper dine skadedyr miljøvenligt og humant, og vi får efterfølgende sikret din boligforening mod disse uvelkomne "gæster". Vores store erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse gør os til de førende indenfor skadedyrssikring. Det du selv, som boligudlejer kan gøre er, at sikre, at foreningens døre og vinduer er tætte og uden huller. De fleste skadedyr behøver bare et lille hul i træværk eller murværk, så er de inde i din bolig, og er de først kommet ind, kan de være svære at få ud!

Sørg tillige altid for, at affald opbevares i de dertil hørende affaldscontainere, og bed lejerne om at lade være med at fodre fugle i jordhøjde. Disse forskellige tiltag er med til at afhjælpe skadedyrsproblemerne.

Hvis du er boligudlejer skal du være opmærksom på, at der er mange penge at spare, ved at få etableret sikring mod skadedyr. I følge lejeloven er det nemlig dig som boligudlejer, der står for alle omkostningerne vedrørende skadedyrsbekæmpelse. Derfor er det vigtigt at få en skadedyrssikring etableret i og omkring boligerne. Når sikringen først er etableret, kommer man nemlig på forkant mod angreb af skadedyr som f.eks. væggelus, kakerlakker, mus og rotter. Variationen af skadedyr i vores boliger er generelt meget bred. Her taler vi bl.a. om alt fra myrer, sølvfisk, skægkræ, møl, lopper og kakerlakker til mus. Rotter kan naturligvis også være et kæmpe stort problem, både indendørs og udendørs i boligforeningen, og her skal man altid huske, at det i første omgang er ens pligt at kontakte sin kommune, vedrørende bekæmpelse af rotter. Hos Mk Skadedyr bruger vi bl.a. elektroniske fælder, når vi indfanger rotter og mus. Disse fælder overvåges 24/7, så vi er hurtigt fremme, og får tømt fælderne. Elektroniske fælder er en human måde at slå rotter ihjel på, og de fleste fælder kan operere på batterier. Dette gør disse fælder nemme at installere overalt, hvor der er behov for det.

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysningerVedhæft eventuelt billede(r) af der, hvor du har problemet (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i fuld gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende os en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig, uden held, har vi lagt en besked på telefonsvareren, eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden vi kontakter dig, forberedt os på din forespørgsel og sat os grundigt ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold, vi skal tage hensyn til. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig end først antaget, forventer vi at aftale en besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden vi påbegynder den aftalte opgave.

skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.Udfyld formular

Det tager under 1 minut

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Derfor skal du vælge os

Udrykning inden for 48 timer

Har du akut brug for vores hjælp, kan vi naturligvis rykke ud inden de 48 timer.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse

Vi bruger de mest miljøvenlige og kvalitetsbevidste midler til at bekæmpe skadedyrene. Dette er til både din og miljøets fordel.

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Jeg har været autoriseret skadedyrbekæmper i over 15 år, og underviser bl.a. medarbejdere i flere danske kommuner.

Spørgsmål og svar

Kan jeg som udlejer ikke bare fjerne skadedyr selv?

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre, men når man først opdager de ubudne gæster, så har de sikkert været på spil længe, og dermed spredt sig godt og grundigt. Mk Skadedyr kommer dig straks til hjælp, og vores behandling af skadedyr er både miljøvenlig og human.

Hvordan fjerner Mk SKadedyr skadedyrene?

Vi bruger forskellige metoder, alt efter hvilket skadedyr der er tale om. Ved bekæmpelse af f.eks. rotter bruger vi elektroniske fælder, som slår dyret ihjel med det samme. Ved væggelus bruger vi damp til uddrivelse af disse små vampyrer.

Hvad er fordelen ved at vælge en autoriseret skadedyrsbekæmper?

Vi er professionelle og besidder den rette viden omkring et hvert skadedyr. Martin og teamet hos Mk Skadedyr har over 15 års erfaring i branchen, og vi bruger altid den mest miljøvenlige og skånsomme metode til bekæmpelse af skadedyr.

Hvad koster det?

Priserne varierer, alt efter bygninger og udearealer. Kontakt os, og vi får en snak om de problemer, du oplever. Vi kommer ud på besøg, og beser bygninger og omkringliggende arealer. Efter besøget vil I så modtage et tilbud, både på bekæmpelse af skadedyr, hvis nødvendigt, og på skadedyrssikring.

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for

Udtalelser

“Sådan siger vores kunder”.

Miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, der virker!

Mk Skadedyr er ejet og stiftet af Martin Kjer, som har været autoriseret skadedyrsbekæmper i over 15 år.

Martin har stor erfaring med bekæmpelser af alle typer skadedyr, og fungerer både som rådgiver, foredragsholder og udøvende skadedyrsbekæmper.

Mk Skadedyr dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Mk Skadeyr bruger kun giftfri produkter til bekæmpelse af skadedyr, og alle produkterne er godkendt af Miljøstyrelsen.

Martins store viden betyder bl.a., at han er med til at rådgive og udføre arbejde for flere kommuner rundt om i landet.