Problemer med edderkopper?

Vi hjælper dig væk med dit edderkop problem og forebygger at det ikke kommer igen. 

 

 

Skal vi hjælpe dig ? 

Udfyld formularen her i bunden af siden og vi kontakter dig indenfor få timer. Du er også velkommen til at ringe på tlf 60627676 så kan du lave en aftale med det samme.   
 

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Hvorfor er der så mange edderkopper i mit hus?

Efterår er en favorit sæson for de fleste. Bladene begynder at blive smukke farver, og vi begynder at tilbringe mere tid inde, når vejret udenfor køler ned. Men der er en anden væsen, der tilbringer meget tid i vores hjem så godt pludselig. Når efteråret rammer, ser det ud til, at edderkopper bogstaveligt talt kommer ud af træværket. Du bemærker flere edderkopper og væv i hjørnerne af dit hjem og rundt omkring i din have.

Hvorfor kommer edderkopper ind i mit hjem?
Som nævnt tidligere har de fleste edderkopper, du ser omkring dit hus, sandsynligvis boet der i et stykke tid. I henhold til Seattles Burke Museum er det kun 5 procent af edderkopperne, du ser indeni, som trappede foden ud. Der er mange grunde til, at dit hjem kan invitere edderkopper inde. Et par af dem er som følger:

Clutter: Edderkopper er eksperthyder og mere rod, og objekter, der er udeladt, betyder flere skjulsteder, hvor de kan gøre deres hjem og starte en familie. Stakke bøger og magasiner, udstoppede skabe og under rodede senge er alle perfekte skjulested for edderkopper.
Nemme måder at få adgang til: Der er en god chance for, at edderkopperne kommer ind gennem huller i din bygnings struktur. Selv en lille revne i et vindue eller dør er nok til, at en lille edderkopp søger ly kan krybe igennem.
Urenhed: Rum, der er støvede og beskidte velkomstbugs af alle slags, og hvor der er bugs, er der sultne edderkopper.
Ingen forebyggende foranstaltninger: Manglende opretholdelse af dit hjem ved at skære græs og trimme buske øger risikoen for, at edderkopper kommer ind.
Mangel på skadedyrsbekæmpelse: Regelmæssige besøg fra en skadedyrsbekæmpelsesspecialist hjælper med at identificere de pletter i dit hjem, der er sårbare over for edderkopper. Skadedyrsspecialister kan også indføre forebyggende foranstaltninger for at forhindre edderkopper i at vende tilbage til dit hjem. Uden skadedyrsbekæmpelse øger du din risiko for et edderkopproblem.